International

EXPLOZIE PUTERNICA intru-un bar din Franta. 13 OAMENI AU MURIT

Publicat: 06 aug. 2016
1

Cel putin 13 persoane au murit intr-un incendiu izbucnit intr-un bar din Rouen, informeaza publicatia Paris-Normandie, citata sambata dimineata de agentia DPA.

Potrivit site-ului publicatiei franceze, politia a fost sesizata asupra unui incendiu declansat la subsolul unui bar in noaptea de vineri spre sambata, pompierii fiind alertati la ora locala 0,50.

Sase persoane ranite, dintre care una in stare de urgenta absoluta, au fost extrase si tratate pe loc, iar pompierii au scos totodata 13 persoane decedate: tineri cu varste intre 18 si 25 de ani a caror identitate la acest moment nu a fost stabilita.

Politia din Rouen a condus la audieri 11 martori ai dramei, mai noteaza site-ul paris-normandie.fr.

Ministrul francez de Interne, Bernard Cazeneuve a confirmat ca incendiul din noaptea de vineri spre sambata din barul din Rouen, in vestul Frantei, s-a soldat cu cel putin 13 morti si sase raniti.

Comentarii
  • Cineva, pe la inceputul anului, spunea ca, in acest an, fiind anul maimutei de foc in zodiacul chinezesc, vor fi multe catastrofe produse sau amplificate de elementul FOC (explozii, incendii – inclusiv pe nave – fie aeriene, fie navale, bombardamente, atacuri cu arme de foc). Aproape nu a fost saptamina fara asemenea dezastre si pe undeva cite o eruptie vulcanica. Predictia a fost la o emisiune pe un post de televiziune romanesc.

Adauga un comentariu