Actualitate

Exploziv, adrenalina, viteza, masini, drifturi in direct tocmai in lumina reflectoarelor studioului BZI LIVE! O editie pentru milioane de pasionati ai masinilor cu profesorul Adrian Sachelarie si colegii sai Petru Volocaru si Ionut Zbranca

Publicat: 15 mai 2018

Miercuri, 16 mai 2018, de la ora 13.00 o editie in lumina reflectoarelor Studioului BZI LIVE asa cum nu s-a mai vazut! Stati DOAR pe pagina de Facebook BZI.ro pentru secvente EXPLOZIVE, adrenalina, viteza, masini, drifturi! O emisiune pentru milioane de pasionati ai automobilelor cu: conf. univ. dr. ing. Adrian Sachelarie – Departamentul de Inginerie mecanica si Autovehicule rutiere din cadrul Facultatii de Mecanica a Universitatii Tehnice (TUIASI) Gheorghe Asachi Iasi alaturi de colegii sai Petru Volocaru si Ionuţ Zbranca, membrii ai activei si specialei echipe LSM Drift Team!

Imagini si filmari de senzatie, munca, ingeniozitate si dorinta de a fi cel mai bun alaturi de o poveste de succes, inovatie si realitati zona invatamantului superior mecanic! Profesorul Sachelarie, alaturi de generatii intregi de studenti politehnisti s-a implicat in numeroase proiecte practice legate de modificari ale unor masini (inclusiv in revitalizarea celebrei marci ARO – n.r.), concursuri de gen, idei valabile si concrete ce pot fi aplicate industia auto nationala!

Despre toate acestea dar si despre ce cu trebuie sustinuti acesti tineri, atat moral dar si material, universul spectaculos al ingineriei mecanice sau realitati educationale doar la BZI LIVE!

Emisiunea va putea fi urmarita in direct de toti cei care acceaseaza pagina de Facebook https://www.facebook.com/cotidianul.bzi si pagina de internet www.bzi.ro 

Emisiunile BZI LIVE inregistreaza un real succes, fiecare editie in parte numarand zeci de mii de vizualizari.

Ai ratat una dintre emisiunile BZI LIVE?! Nicio problema, le poti vedea dand click pe linkul de mai jos:

BZI LIVE – cel mai ambitios proiect media existent in Iasi! Iata lista emisiunilor noastreloading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit