Sport

EXPLOZIV! Catalin Morosanu va lupta pe 2 octombrie on gala Superkombat de la Milano

Publicat: 14 sept. 2015
1

Vedetele Local Kombat, Catalin Morosanu, Andrei Stoica, Bogdan Stoica si Raul Catinas se numara printre luptatorii confirmati ca vor lupta pe 2 octombrie, la teatrul Linear4Ciak din Milano, în cadrul galei Superkombat World Grand Prix Final Elimination, ultimul pas înaintea marii finale din noiembrie. Va fi pentru al treilea an consecutiv în care Italia va gazdui o etapa a circuitului mondial Superkombat. În 2013, evenimentul a avut loc la Carrara, în fata a peste 4.000 de spectatori, iar anul trecut la Monza, peste 5.000 de fani au facut uitat, pentru o noapte, faptul ca orasul e cunoscut mai mult pentru circuitul de Formula 1.

Citeste si: Catalin Morosanu, NERVOS dupa revenirea din JUNGLA. Vezi de ce

„Am fost impresionati de atmosfera de anul trecut, iar asa cum am promis, vom reveni în aceasta toamna cu o noua gala de cinci stele. Daca tot am ales un loc de desfasurare inedit, un teatru, atunci promitem bataie ca în filme. Vom avea opt luptatori români în programul evenimentului. Pe lânga meciurile cu vedetele deja consacrate, vom avea o alta gala în deschidere, care va include cei mai buni luptatori din noua generatie, printre care românii Cristi Spetcu, Cristiana Stancu si Amansio Paraschiv. În curând va fi anuntat si programul complet”, a declarat promotorul Eduard Irimia.

Citeste si: REGELE JUNGLEI! Catalin Morosanu a castigat concursul „Sunt celebru, scoate-ma de aici!”

Morosanu va avea parte de un examen dificil în Italia, urmând sa dea piept cu americanul James “Bestia” Wilson, cunoscut dupa ce în 2012 a participat la ultima piramida la categoria grea organizata în Japonia si numeroasele premii de la concursurile de bodybuilding. „Abia astept sa lupt în Italia. L-am vazut pe Wilson, e într-adevar o bestie, dar îl demolez! Sunt înca suparat ca anul trecut n-am putut sa lupt în finala, asa ca acum ma voi razbuna pe el. Din bestie îl transform în pisicuta”, a spus Morosanu.

Citeste si: Catalin Morosanu, GRAV BOLNAV dupa show-ul din JUNGLA. Marturisire CUTREMURATOARE

Neînvinsi în 2015, fratii Stoica vor avea în Italia ultimele confruntari înainte de a lupta cu titlurile mondiale pe masa, pe 7 noiembrie în marea finala. Anul trecut, ambii s-au impus prin KO în Italia, iar acum promit ca vor repeta scenariul. „Sunt fericit ca ma întorc în Italia, atmosfera de anul trecut a fost incredibila. Abia astept sa ma reîntâlnesc cu fanii de acolo si le promit un nou spectacol de neuitat”, a afirmat si campionul mondial Andrei Stoica.

Biletele se pot achizitiona de joi din reteaua ticketone.it, dar si din toate magazinele românesti EastFood din nordul Italiei, iar pretul acestora va începe de la 20 de euro. De asemenea, vor fi disponibile si la casele teatrului Linear4Ciak. Evenimentul Superkombat va fi transmis în peste 100 de tari de pe 6 continente, iar în România va putea fi urmarit în direct pe Sport.ro.

Adauga un comentariu