Actualitate

Exploziv! Criminalii padurarului ucis au fost PRINSI! Doi minori printre suspecti

Publicat: 15 sept. 2019

Informatii bomba ies la iveala in cazul padurarului ucis. Oamenii legii au ridicat doi minori si un adult. Cele trei persoane sunt suspecte ca l-ar fi ucis pe padurarul din  satul Berezlogi, comuna Siretel.

CITESTE AICI mai multe despre oribila crima =–>  Aceasta crima zguduie Iasul! Padurar executat in padure, dupa ce a prins hotii la furat de lemne. Informatii bomba ies la iveala 

"In dimineata zilei de 13 septembrie 2019, la ora 08:15, padurarul a fost gasit decedat la marginea unei paduri din vecinatatea satului Berezlogi, comuna Siretel, prezentand urme de lovire. Padurarul, in varsta de 50 de ani, era salariat al Ocolului Silvic Pascani din anul 1999, fiind necasatorit. In padurea situata in apropiere s-au gasit un arbore doborat si alti patru cu inceput de taiere, existand suspiciunea ca a fost atacat de catre persoane care au procedat la sustragerea ilegala de lemn. Cantonul silvic aflat in paza padurarului gasit mort are o suprafata de 536 hectare, cea mai mare parte din padure fiind proprietate a statului, o mica parte aflandu-se in proprietatea privata a persoanelor fizice. La aceasta ora, organele de cercetare penala desfasoara actiuni specifice la fata locului. Trupul a fost preluat de catre Institutul National de Medicina Legala Iasi, in vederea efectuarii necropsiei", a declarat Corneliu Parascan, directorul Directiei Silvice Iasi.

 loading...

Comentarii
  • Stat cretin cu legi permisive, care nu obeserva dezvoltarea indivizilor.De la varsta de 15 ani, raportat la conditiile actuale, niciun individ nu mai poate fi considerat minor sub aspectul raspunderii penale TOTALE!

Adauga un comentariu