Sport

EXPLOZIV! Floyd Mayweather, imposibil de invins! Americanul l-a batut din nou pe Maidana

Publicat: 14 sept. 2014

Omul care domina boxul mondial, Floyd Mayweather, nu i-a dat nicio sansa argentinianului cu pumni de otel, Marcos Maidana. Neînvins în cei 18 ani la profesionisti, Mayweather a facut spectacol în ringul din MGM Grand, Las Vegas si i-a administrat lui Maidana a cincea înfrângere din cariera.

Citeste si: Floyd Mayweather ii acorda revansa lui Maidana

Dupa ce s-a lasat dominat în prima lor confruntare, din luna mai, americanul Floyd Mayweather a întors foaia si l-a facut pe Marcos Maidana sa loveasca în aer. Cu o deplasare perfecta în ring, Mayweather si-a pus în valoare tehnica unica în istoria boxului si l-a surclasat pe argentinianul care, aflat în pana de solutii, a încercat chiar sa muste. Trei centuri la doua categorii de greutate si-a pus în joc Floyd Mayweather în meciul cu Maidana: WBC si WBA la categoria semimijlocie si WBC la categoria mijlocie-mica.

Citeste si: Victorie EXPLOZIVA a lui Floyd Mayweather in fata lui Maidana

Ajuns la 37 de ani si jumatate, Mayweather a obtinut cea de-a 47-a victorie la profesionisti, dintre care 26 înainte de limita si a ramas neînvins. La finalul meciului, americanul a facut anuntul pe care îl astepta toata lumea boxului: e gata de confruntarea secolului, cu Manny Pacquiao, iar negocierile au demarat deja. Meciul dintre cei doi titani ar putea avea loc în luna mai, când e programata urmatoarea lupta al lui Mayweather.

Citeste si: Un meci de legenda! Floyd Mayweather pregateste revansa cu Maidana

Floyd Mayweather este al doilea campion mondial cu cele mai multe meciuri fara înfrângere, dupa Rocky Marciano. Mayweather are 47 de victorii din tot atâtea partide, cu doua mai putine decât Marciano (49). Doar alti doi sportivi cu peste 40 de meciuri au mai reusit performanta unor ”cariere perfecte”: Joe Calzaghe (46 meciuri, 0 înfrângeri) si Samson Dutch Boy Gym (43 meciuri, 0 înfrângeri).loading...

Adauga un comentariu