Local

Exploziv! Iata ce pedeapsa a primit un afacerist iesean, judecat pentru amenintare, distrugere si conducerea unui vehicul neînmatriculat

Publicat: 16 apr. 2019
1

Un scandal monstru ce tine de cativa ani este pe cale de a se termina, cel putin juridic. Intre Chirtea Mihai si Bordeianu Vasile a izbucnit un scandal undeva prin anul 2013, iar de atunci cei doi ieseni s-au razboit in instanta si nu numai. A existat si un video viral in care Bordeianu fugea din fata unui utilaj condus de Chirtea. A urmat un proces lung, iar judecatorii ieseni l-au condamnat pe Mihai Chirtea.

Citeste si: Ancheta fierbinte pe masa politiei! Un afacerist este acuzat ca a tras 7 focuri de arma de fata cu un minor

"Condamna pe inculpatul Chirtea Mihai, pentru savârsirea urmatoarelor infractiuni concurente (respectiv aflate în concurs real de infractiuni): pentru savârsirea infractiunii de "amenintare", la pedeapsa amenzii penale de 2.400 lei (echivalentul a 120 zile amenda X 20 lei/ zi), pentru savârsirea infractiunii de "distrugere", la pedeapsa amenzii penale de 2.400 lei (echivalentul a 120 zile amenda X 20 lei/ zi);  si pentru savârsirea infractiunii de "conducerea unui vehicul neînmatriculat", la pedeapsa amenzii penale de 2.400 lei (echivalentul a 120 zile amenda X 20 lei/ zi)", se arata in decizia judecatorilor. Sentinta nu este insa definitiva.

Citeste si: Razboi incredibil intre amant si fostul sot: impuscaturi si tentative repetate de omor – VIDEO

 
Adauga un comentariu