Actualitate

Exploziv la TAROM. Chiar azi!

Publicat: 05 aug. 2020
Sorin Rosca Stanescu
Sorin Rosca Stanescu
Astăzi sunt chemați la o întrunire de urgență toți șefii de compartimente TAROM. Le va fi prezentat programul de restructurare. Acesta presupune masive concedieri. Cu certitudine, sindicatele vor riposta.

După cum se știe, de ani de zile, compania TAROM e pe butuci. Până în prezent, niciun program de restructurare nu s-a dovedit a fi eficient. S-au încercat fel de fel de experimente. Inclusiv, în mai multe rânduri, aducerea unor consultanți sau a unor manageri din străinătate. A rămas de pomină rezultatul consultanței oferite contra-cost companiei TAROM cu mai mulți ani în urmă de către Lufthansa. O companie concurentă. Care a reușit să elimine o bună parte dintre cursele transoceanice ale TAROM și să lichideze cele mai multe dintre agențiile TAROM din străinătate. Se pare că acum istoria se repetă.

Pentru ca cititorii să înțeleagă mai bine în ce situație se află compania TAROM, prezint mai jos două tabele, unul vizând compania TAROM, celălalt compania Blue Air, aflată și ea în mare dificultate. În felul acesta, vom putea intui mai corect în ce direcție se va îndrepta restructurarea.

Comentarii
  • 97% of Tarom is owned by the Romanian government. Why doesn’t the government sell Tarom so it can be ran properly.
    BTW I am still waiting on my 125 euro refund you promised in April for my flight from OTP to IAS.

Adauga un comentariu