Titlurile zilei

Exploziv! Moartea tinerei avocate din Iași a fost înregistrată video pas cu pas! Un grec este personaj-cheie în anchetă! Camera de la fereastra lui a fost pornită? (Exclusiv)

Publicat: 25 iun. 2021
Monica Cioată si blocul de unde a cazut
Monica Cioată, tânăra avocată care a căzut de la etaj

O nouă zi în care apar detalii în cazul morții tinerei avocate Monica Cioată. Se pare că tot incidentul a fost înregistrat video! Un cetățean grec, care deține un apartament chiar sub cel în care stătea tânăra avocată ieșeană, are instalată o cameră video, orientată spre parcare. Acea cameră ar fi putut înregistra tot. Nu este singura care ar fi înregistrat căderea avocatei în gol. O altă cameră, ce aparține unei societăți, a fost orientată spre locul în care tânăra a căzut

Moartea tinerei avocate din Iași a fost înregistrată video? Noi detalii apar în anchetă, iar, acum, un cetățean grec pare să fie personaj-cheie. Reporterii „BZI” au mers în zona Târgu Cucu, la blocul în care tânăra avocată Monica Cioată și-a găsit sfârșitul și au discutat cu mai mulți vecini. La etajul 5, chiar sub apartamentul de la geamul căruia a căzut avocata, locuiește un cetățean grec. Pe unul dintre geamurile apartamentului respectiv este montată o cameră de supraveghere, care bate chiar spre locul în care Monica a căzut.

„Acolo stă un domn, este grec. Nu stă tot timpul la Iași, acum este în Grecia. Fiind mai mult plecat, el a instalat o cameră de supraveghere spre parcare. Cred că a înregistrat momentul în care a căzut fata. Am încercat să-l sun, dar numărul de telefon de România este închis”, a spus un locatar din blocul în care s-a petrecut tragedia.

Bărbatul a precizat că a mai luat imagini de pe camera de supraveghere a grecului, când au mai fost incidente în parcare (mașini lovite etc). De remarcat este faptul că nu e singura cameră de supraveghere care ar fi putut înregistra momentele fatidice. Tot spre locul în care Monica Cioată a căzut este orientată o altă cameră, de la o societate comercială.

Nu a fost găsit alcool în sângele avocatei ieșene

Anchetatorii, împreună cu specialiștii de la Institutul de Medicină Legală (IML), au ajuns la concluzia că tânăra Monica Cioată nu a consumat băuturi alcoolice și nici alte substanțe înainte de tragedie. Astfel, în urma analizelor, nu a fost găsit vreun gram de alcool în sângele tinerei. La începutul anchetei s-a luat în calcul o eventuală stare de ebrietate a avocatei, însă, acum, totul a fost exclus. Cei care anchetează moartea tinerei vor să afle pas cu pas ce s-a întâmplat în noaptea fatidică.

„Nu a fost găsit alcool în sângele tinerei. Se continuă verificările pentru a se putea stabili ce s-a întâmplat”, a precizat o sursă din cadrul anchetei.

Până acum nu a fost exclusă varianta unei sinucideri, dar nici cea a unei potențiale crime. Mai este mult de lucru până când dosarul deschis în acest caz să fie finalizat. Tot surse din anchetă au precizat că au fost audiate mai multe persoane, inclusiv iubitul tinerei avocate. Marți, Monica Cioată a fost condusă pe ultimul drum, la Târgu Frumos. Acolo a copilărit și acolo a fost înhumată creștinește. Mai mulți colegi și prieteni de-ai avocatei au participat la funerarii. Nici acum nimeni nu crede că ceea ce s-a întâmplat este adevărat.

Scandal în apartamentul din centrul Iașului

Reporterii cotidianului „BZI” au mers la locul tragediei în dimineața zilei de sâmbătă, 19 iunie 2021. În fața scării în care stă avocatul ieșean erau mănuși lăsate în urmă de echipajul medical care a încercat să o salveze pe tânăra avocată. Totodată, o mare pată de sânge era evitată de cei care treceau prin zonă. Un vecin le-a povestit reporterilor „BZI” cum a perceput el ce s-a întâmplat.

„Din câte știu eu, proprietarul apartamentului s-a mutat cu tânăra asta de vreo 3 luni. Noaptea trecută, pe la 3:30, am auzit gălăgie, o ceartă. La scurt timp am auzit o bufnitură și un urlet de femeie care a durat câteva secunde, apoi s-a făcut o liniște totală. Știți, pe la noi, pe la bloc, mai vin tot felul de boschetari și se mai ceartă, am crezut că ei erau pe acolo, pe jos. Când am ieșit la balcon și m-am uitat, am văzut o femeie întinsă pe asfalt. Prima mea impresie a fost că era un manechin din plastic, nici nu mi-am dat seama că e o femeie în carne și oase acolo”, a relatat unul dintre vecini.

Ieșeanul a adăugat că, mai apoi, a văzut polițiștii și medicii care încercau să o salveze pe tânăra ce căzuse de la etajul al șaselea în lenjerie intimă. De asemenea, bărbatul a spus că polițiștii i-au atras atenția să nu șteargă sângele care se adunase, până ce nu-și termină ei ancheta. Trebuie precizat faptul că Monica Cioată era însărcinată și aflase recent că urma să devină mamă.

Comentarii
 • Cât de neprofesioniști sunt scribii acestei fițuici de nimic. Ați pus laba pe Agenția de voiaj din centrul Iasiului și acum în pandemie oamenii stau afară să și cumpere un bilet de tren.

 • În sfârșit, indiferent de polemica la care voi fi supus de cei care îmi fură pseudonimele și îmi denigrează la mișto capacitățile mele criminalistice, în sfârșit, zic, apare dovada a ceea ce am zis eu de la început.
  Omule, e clar că filmul de pe cameră nu poate fi difuzat imediat marelui public din cauză că ancheta e în desfașurare.
  Fiind un film alb/negru nici nu poate fi văzut pe tv color, ci numai pe CRT.
  Dar acolo e dovada cum că criminalul a putut folosi un manechin (să îl numim elena) cu care să calculeze traiectoria până în parcare.
  Ancheta trebuie să țină cont și de faptul că opinia publică dorește întemnițarea imediată pe viață, în spiritul dreptății, iar cu dovada filmului se poate vedea și cine aruncă de la ferestre chiștoace, pungi cu apă, etc, deci se mai pot pedepsi și alți complici.
  În final e clar, după ce filmul va fi expertizat, că ipoteza depresiei e predominantă în zilele de sâmbătă, pe când alcoolul acționează mai ales duminică seara.
  Subiectul rămâne deschis în sensul că nimeni nu este în siguranță dacă nu are cameră video la balcon. Clar, omule.

 • Și unul care stă la 2 are o camera allvision -360 de grade, sigur are imaginile dar se aude că le-a vândut la o televiziune din Columbia cu 3 mil de euro

 • Această fatuca trăia și astăzi dacă era curată și cinstită. 90% dintre absolvente de facultate de astăzi cred că vor reuși în viață. Cum? Cu păsărica. Dată cui trebuie au viitorul asigurat. Fals, fals! Metoda tine puțin timp apoi cade sub presiunea incompetentei și a adevărului.

 • @tipic romanesc mai cretinule nu ai cunoscut-o pe fata asta ca sa stii cum era. Esti un prost ipocrit care-si da cu parerea despre necunostinta de cauza. Fals si incompetent esti tu mai saracule mintal.

 • De judecat putem să judecăm toți, dar nu avem nici capacitatea unui judecător și nici capacitatea spirituală cu care este înzestrat Dumnezeu!

 • Poate acea fata trecea printr-o depresie care nu a fost observată și tratată la timp
  Unele persoane considera ca cei ce trec printr-o depresie suferă de boli psihice.. Absolut fals
  Cei ce își propun sa se sinucidă nu se lasă până nu o fac..

 • Nu suferea de nici o depresie. dupa cum spuneam , cei care au cunoscut-o si-au dat seama. Depresivii nu ajung avocati printre primii din serie.

 • În multe cazurilor cei foarte deștepți fac depresie și la secția de psihiatrie ajung majoritatea care sunt tineri cu facultate care provin din familii bune..cine nu a trecut printr-o depresie sau nu a avut pe cineva în familie care s-a confruntat cu așa ceva nu va înțelege cu adevărat ce înseamnă

 • Aceasta fata a muncit mult, a studiat mult ca sa ajunga avocat. Era o fata simpla si cu multa credinta in Dumnezeu. Daca legea nu va face dreptate, cu siguranta o va face Dumnezeu.

 • Adevărat credincioasa cum era.. Dumnezeu va face lumina în acest caz
  Dar țin sa specific încă un lucru
  Dumnezeu ne mai dă și încercări în viața sa vadă dacă rezistăm.. Dacă ii cerem ajutorul.. Dacă ne lasăm în plasa diavolului..

 • @incompetentilor.Cu siguranță și tu ești una ce umblă cu dat păsărica pentru a reuși în viață. Dacă era credincioasă nu trăia în curvie așa cum trăiești tu și o aperi, că deh cine se aseamănă se adună.

 • @Jane ce incercari tot bagi acolo? Fata e moarta , ce incercare sa-i mai dea ? Baga-ti mintile in cap tu . Se pare ca tu esti adevarata depresiva – fara jignire.

 • Divinul absolut va face lumina in inima acestei fiinte exorbitant si radiant de bunatate circumvolutiva in spatiul exponetial circumvolutional al terestrului etern in lumina profetului Arsenie Boca supranaltatorul omenirii si sfinteniei interstelare extrapolind lumina soarelui in eterna viata a universului

 • @jane . ai un loc rezervat la Socola
  @ tipic romanesc : unde stateai tu usa de Biserica. Nu mi-am dat parerea despre credinta. Iti dau tie altceva, pasarica nu am. Tipic romanesc esti tu si parerile tale in necunostinta de cauza. Ai macar bac’-ul luat?

 • @Eu (Anonim-ul): omule, chiar ai trecut prin viață degeaba? De ce încă comentezi folosindu-te de unele pseudonime care au lăsat comentarii serioase pe aici?

  Tu îți schimbi adesea pseudonimul dar împreună cu cel care folosește pseudonimul „Ciuprian Porumboiu” și „Glondon”, aveți mai multe comentarii penibile în cadrul mai multor articole, nu este acest articol un caz unic. Toate provocatoare și foarte josnice. Vi se pare tare amuzant această ispravă și sunteți ca o haită, ca o mică conjurație de imbecili, că să fiu mai precis.

  Noi suntem tineri și chiar am crezut inițial că urmăriți ceva și nu că sunteți dintr-un neam tare, tare prost și doriți doar să întărâtați lumea pentru a chicoti. Ești mare nesimțit!

 • @Eu (Anonim-ul): vezi că aici putem vorbim despre o crimă cu sânge rece, de o lașitate uriașă, în care o fată cu un profil extraordinar a fost înhățată în timp ce dormea și propulsată pe geam, de un posibil criminal odios.

  Nu se aseamănă deloc cu articolele la care voi 3 vă amuzați, ca în cazul tupeistului ce a tras toată viața de fiare iar apoi s-a luat la „întrecere” cu trenul și a fost făcut praf. Știi precis la ce mă refer. Acolo ați aberat cât v-a ținut unicul neuron pe care îl aveți în dotare. Aici, ar trebui să vă abțineți.

 • @Avocat: ce-i cu tine, duduie? Vezi că-ți dă fasolea în foc iar tu te-ai rătăcit pe aici.

  @Tipic romanesc: tu vorbești fără să te informezi câtuși de puțin? Ai făcut măcar un gram de research și ai obținut un minim de profil al acestei fete? Ai dat multă „păsărică” la viața ta și nu poți concepe că în lume mai există și alte metode pentru a reuși?

  @Fartele anonym: de pe ce planetă vii, amărâtul? Că nu pari nicicum de aici: ești prea nătărău.

  @Jane: care-i treaba ta, toanto! De ce aberezi inutil dacă nici nu cunoști și nici nu poți simți nimic?

  @Ciobanul vesel: nu, nu ai tu ce să-nțelegi, indiferent de conjunctură. Pentru un așa mare prost ca tine ar trebui să se țină anual un concurs numit „Prostu’ planetei”. Sigur ai face mulți bani! De ce arunci cuvinte necenzurate la mișto, măi gură-cască?

 • Bag seamă (zic: bag seamă) că în loc de comentarii pertinente la subiect (detaliez mai jos) v-ați luat la harță pe-aici și nu vă potoliți.
  Deci:
  @tipic romanesc, @ciobanul vesel, mai dați cu prășitoarea prin gură, nu mai vorbiți bălării. Fata (așa cum o fi fost sau n-o fi fost) nu mai e, și e jenant să boscorodiți trivialități fără ca ea să se poată apăra. Bărbați sunteți voi ? Fiți decenți.
  @ clonele janei si avocatului. Hai băi, chiar nu știți cine e fraierul de serviciu de sâmbătă dimineață încoace ? Nu mai amestecați mere cu pere că nu iese bun zaibărul, clonați și voi pe trompetistul zorilor.
  @Eu= anonim= bulgakov= . = IULIAN. Fătălăule, te-o făcut tat-tu cu degetul sau cu vâsla ? Ți-o iei zilnic și nu te potolești. Pe de o parte e bine, râd toți de tine de tont ce ești (sau poate așa ești tu, eu doar mă iau după ce citesc, de la mine nimic nu pun și îndărăt nu iau), însă pe de altă parte devine plictisitor să tot bați apa în piuă, omule „sfiat”. Ai mai avea totuși o circumstanță atenuantă, ia zi drept, bostonian sau vegasluian ? (Așa s-ar putea explica…) Eu zic că dacă tot faci spume spre deliciul cititorilor, să mergi la târgul de ceramică, precis vine lumea cu copii preșcolari. Mai sunt 2 zile pline. Te îmbraci frumușel în ceva înflorat, pantaloni bufanți și ghetre 70 și în fața copiilor pur și simplu te lași să cazi în cur. Te vor înțelege, ba chiar te vor aprecia.

  Deci dragii mei, subiectul principal pe care vă propun să îl comentăm nu este imaginea acestei fete care (să recunoaștem cu toții, inclusiv javrele alea cârcotașe) a sfârșit tragic,
  ci propulsia.
  Da.
  Exact.
  Ceea ce bâiguia într-un rar moment de luciditate clownul nostru. Propulsia.

  Adică, zic, ce propulsie a avut prin somn. Vă dați seama că asta e o circumstanță agravantă pentru criminal, poate primi chiar 2 sentințe pe viață pentru că propulsia a fost ilegală.
  De camera video zic s-o lăsăm așa că filmul pe ea oricum e în grecește și nimeni nu înțelege fără interpret.

  Hai, vă ador (cei spurcați la gură, nu mai scrieți mârlănii, luați-vă de o tută din viața reală) și treceți la treabă.

 • @ZEUS: învață să scrii, dobitocule! Că nu am timp să stau să deslușesc hieroglifele tale. Ești jalnic din prea multe puncte de vedere și pari extrem de frustrat, probabil din cauză că ești pe ducă. Ești doar un senil împuțit și schizofrenic!

 • @ZEUS: Și nici nu ai noțiunea cuvintelor, fă-ți rost de un DEX (a propulsa = a aruncă; exact ce cred că s-a și întâmplat).

  Ești doar un om foarte simplu ce te ții de șotii minuscule pe aici. Ai grijă să nu explodezi, te-ai agitat mult peste așteptări. Erai cât pe ce să nu te mai oprești din scris… cred că ai și scris cel mai lung mesaj din viața ta. Mi se face milă de condiția ta. Și, sincer, chiar nu am vrut să te ofensez, dar știi și tu că nu e OK ce faci.

 • In lipsa de accidente acum se comenteaza pe ce vine !, o gramada de labagii se masturbeaza pe tastatura excitanduse cum si-o dau unul altuia la gioale !, gasca de victima nu are nici o relevanta !, sa cuplat cu cine nu trebuia (vorba ciobanului vesel ) si rezultatul era inevitabil intrun fel ori altul

 • Cati terminati, debili mintali si prosti exista pe site-ul, de unde v-ati adunat toti somerii cu lipsa de ocupatie si aptitudini in ale criminalisticii? Vedeti-va in plm de viata si lasati structurile sa-si faca treaba, v-ati trezit toti neauzitii sa comentati pe aici ca nu aveti relevanta in viata reala si poate va baga si pe voi cineva in seama, tristi labari bolnavi psihici ce sunteti

 • Se cunoaste din comentariile voastre mintea cu care va traiti viata zi de zi. Trist este si asa o sa fie in continuare cate zile o-ti mai avea.
  Pacat ca fata asta s-a dus prea devreme din cauza unui imbecil.
  Oameni ca ea putea fi salvarea multora dintre voi .

 • nu ati vazut nimic inca . abia se incing spiritele isi vor da in cap pana la sfarsitul ahchetei si finalizarea acestor articole. daca te uiti la artciole mai vechi dar asemanatoare cu aceasta cauza vei observa sute de cometarii, se formeaza tabere, se injura ca la usa cortului si se amentina samd. in comenatarii obscene necenzurate adesea

  unii sunt pensionari sau someri care se se plictisesc, altii cred intro cauza ceva, altii doar trecatori etc. sunt tot felul de ciudati , cine sai mai inteleaga pe toti , dar nu se lasa mai prejos nimeni ca e anonimatul. simt ca se va alege prapadul si de cometariile la acest caz ..

 • Fata a fost aruncată de la balcon de către cel ce ii era iubit. Exista camere ce au înregistrat, dar aceste imagini nu se pot da degeaba. Cât trebuie cerut pe astfel de imagini? 100.000 de euro?

Adauga un comentariu