Actualitate

EXPLOZIV! O copila de doar 11 ani din Iasi a fost rapita si vanduta barbatilor dornici de aventuri! Procurorii DIICOT au intervenit in forta!

Publicat: 19 sept. 2019
Editia PDF
15 Oct. 2019

@ Trei indivizi au fost arestati preventiv de catre judecatori, dupa ce ar fi obligat mai multe tinere sa intretina relatii sexuale contra cost sau sa cerseasca @ Doua dintre victimele celor trei sunt din judetul Iasi @ Una dintre minore, de doar 11 ani, a fost imbatata bine inainte de a fi dusa in judetul Bacau, "la produs", spun procurorii DIICOT @ Cea de-a doua victima a fost luata din Gara Iasi, in timp ce era drogata cu prenadez

Doua minore din judetul Iasi au fost salvate din ghearele traficantilor de catre oamenii legii! Astfel, procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) Bacau au dispus retinerea pentru 24 de ore a inculpatilor Marius Ciprian Varzar, zis "Friptu'" (arestat în alta cauza), Ciprian Lacatusu, zis "Dinaur", si Ioan Dobrin, zis "Chichi", pentru comiterea infractiunilor de trafic de minori, viol, proxenetism si exploatarea cersetoriei.

"In seara zilei de 14 august 2017, o minora, la acea data în vârsta de 11 ani, internata în cadrul unui complex de Servicii Sociale din municipiul Pascani, s-a sustras supravegherii personalului de specialitate si a parasit fara aprobare incinta centrului, fiind acostata pe o strada din apropiere de catre inculpatul C.M.V. (Ciprian Marius Varzar – n.r.), în vârsta de 33 de ani. Inculpatul a determinat-o pe victima minora sa consume bauturi alcoolice, iar ulterior i-a facut promisiuni romantice si a întretinut raporturi sexuale cu aceasta. Ca urmare a consumului de bauturi alcoolice, minora în vârsta de numai 11 ani si-a pierdut cunostinta, stare din care si-a revenit abia în dimineata zilei urmatoare, când a acceptat propunerea inculpatului de a urca într-un tren care urma sa îi duca pâna în municipiul Bacau. Ajunsa la destinatie, victima minora a fost condusa în zona Autogarii, unde mai multe persoane fara locuinta amenajasera un adapost într-un complex de cladiri abandonate, aflate în stare de ruina", au declarat ieri procurorii DIICOT. Conform acestora, din relatarile minorei a rezultat faptul ca, odata integrata în societatea oamenilor fara adapost cantonati în zona Autogarii, a fost prezentata de catre Varzar ca fiind… sotia lui!

Vezi si: EXCLUSIV! Lovitura pentru un cunoscut clan de INTERLOPI din Iasi! S-a lasat cu arestari

Obligata sa cerseasca si sa se prostitueze

Procurorii au mai spus ca, ulterior, individul a constrâns-o la raporturi sexuale si a obligat-o, de asemenea ca, în timpul zilei, sa cerseasca în apropierea a doua supermarket-uri din zona Autogarii, iar seara sa întretina raporturi sexuale contra cost cu mai multi barbati pe care acesta i-a racolat.

"Minora s-a aflat în compania inculpatului circa doua saptamâni, timp în care acesta a dus-o în mai multe locuri din municipiul Bacau, frecventate de persoanele fara adapost. În toata aceasta perioada, inculpatul i-a administrat, în repetate rânduri, corectii fizice pe care victima le-a descris în termeni ce exprima o intensitate deosebita si care erau în esenta cauzate de insuficienta sumelor de bani obtinute din cersetorie. Ulterior, minora a reusit sa scape de sub supravegherea inculpatului si a mers in municipiul Bacau, unde a cunoscut o minora, în vârsta de 14 ani la acea data, si pe concubinul acesteia, inculpatul I.D. (Ioan Dobrin – n.r.), în vârsta de 20 de ani. Cei doi i-au propus sa îi însoteasca pâna în municipiul Roman, la locuinta inculpatului I.D., transportând-o cu un autoturism spre aceasta destinatie. În perioada urmatoare, minora a fost determinata sa întretina raporturi sexuale contra cost cu mai multi barbati, de fiecare data fiind însotita de catre minora în vârsta de 14 ani si de catre o alta tanara. Cele doua, la rândul lor practicante ale prostitutiei, aveau rolul de a o supraveghea direct pe victima minora, discutau cu clientii interesati de serviciile acesteia si încasau în avans sumele de bani platite de acestia. Sumele de bani încasate în schimbul serviciilor sexuale oferite de catre persoana vatamata erau remise inculpatului I.D.", au adaugat anchetatorii.

Potrivit acestora, calvarul minorei a luat sfârsit pe 2 septembrie 2017, când un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi al Judetului Neamt a gasit-o în timp ce încerca sa atraga barbati cu care sa faca sex contra cost, pe soseaua de centura a municipiului Roman, în apropierea unei fabrici de pâine. Fata le-a spus jandarmilor cum o cheama si ce varsta are, oamenii legii constatand ca aceasta era data drept disparuta. Fata a fost dusa la sediul Politiei Municipiului Roman si predata ulterior agentilor din cadrul Politiei Municipiului Pascani. Insa oamenii legii au continuat cercetarile si au constatat ca, în cursul anului 2017 si pâna în martie 2018, I.D. a determinat-o pe minora în vârsta de 14 ani, cu care avea o relatie de concubinaj, sa practice prostitutia în folosul lui, obtinând diverse sume de bani rezultate din activitatile desfasurate de aceasta. Dupa ce, în martie 2018, minora ajunsa la vârsta de 15 ani a nascut un copil, individul a determinat-o sa recurga la practicarea cersetoriei. Din acel moment, minora a cersit, banii ajungand la concubin. La audierea mamei minorei, femeia a declarat ca fiica ei a fugit de acasa în primavara anului 2017, pe când avea doar 14 ani. "Din acel moment, desi eu m-am opus, fiica mea a întretinut o relatie de concubinaj cu I.D.", a precizat mama minorei.

Vezi si: Dezvaluiri cutremuratoare facute de o tanara care a fost sechestrata si obligata sa se prostitueze in Italia de la 15 ani

Alta minora din Iasi, obligata sa faca sex pe bani

Procurorii au mai spus ca, în cursul anului 2017, Ciprian Lacatusu a recrutat o minora în vârsta de 17 ani, profitând de starea vadita de vulnerabilitate în care aceasta se afla, iar, ulterior, a transportat-o in municipiul Bacau, unde a adapostit-o în zona unui complex de cladiri abandonate si, pâna în luna februarie 2018, a exploatat-o prin obligare la practicarea prostitutiei si a cersetoriei.

Vezi si: Fata de 14 ani, violata si obligata sa se prostitueze pe Europeana VIDEO

"Inculpatul o obliga pe persoana vatamata sa cerseasca, ea fiind nevoita sa suporte agresiuni fizice extrem de dure. In cursul lunii mai 2017, persoana vatamata în vârsta de 17 ani era înca beneficiara unei masuri de protectie, aflându-se în zona Garii Iasi Nord si, sub influenta vaporilor de prenadez, l-a întâlnit pe inculpat, care i-a facut promisiuni romantice si, mai apoi, a convins-o sa-l însoteasca în municipiul Bacau. Din acel moment, ea s-a aflat sub autoritatea inculpatului pâna în luna februarie 2018, când a reusit sa fuga, iar, ulterior, pe data de 4 martie 2018, acesta a fost arestat preventiv pentru savârsirea unei infractiuni de tâlharie", au adaugat anchetatorii.

În cursul zilei de ieri, inculpatii au fost prezentati Tribunalului Bacau, cu propunere de arestare preventiva, iar instanta a admis propunerea, dispunand arestarea celor trei pentru o perioada de 30 de zile.loading...

Comentarii
Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit