Actualitate

EXPLOZIV: O tanara sexy cere despagubiri de la o celebra firma de videochat din Iasi! Acuzatii grave de o parte si de alta! Patronul firmei este chemat si el la bara!

Publicat: 10 sept. 2019

@ O firma de videochat din Iasi a fost actionata in judecata de catre o tanara de 28 de ani @ Aceasta l-a chemat in fata instantei si pe administratorul societatii respective, Costin Bodea @ Tanara le cere judecatorilor ieseni sa oblige paratii la plata unei sume totale de peste 9.000 de euro @ Totul a pornit de la un antecontract

Dosar exploziv pe rolul Tribunalului Iasi! O tanara disperata de situatia in care se afla a decis sa dea in judecata o firma de videochat. Astfel, Adeline Funingana a chemat in fata instantei societatea comerciala Vixen SRL (cu activitate in domeniul videochat-ului), precum si pe administratorul ei, Costin Bodea, dar si alte doua persoane fizice.

Tanara, satula sa tot astepte, le cere acum magistratilor din cadrul Tribunalului Iasi sa oblige cele patru parti, in solidar, la plata sumei de 40.929 de lei (9.198 de euro – n.r.). Totodata, tanara le cere magistratilor si sa dispuna rezolutiunea unui antecontract de vanzare-cumparare. Aceasta a mentionat in fata judecatorilor ca, pe data de 14 septembrie 2016, a semnat un antecontract de vanzare-cumparare cu cele patru parti. Adeline Funingana a adaugat ca acel document prevedea cumpararea unui apartament de 46 de metri patrati ce urma sa fie amenajat in cadrul unui imobil ridicat in zona Moara de Vant. Tanara in varsta de 28 de ani a precizat ca, pe langa semnarea antecontractului respectiv, ea si fostul ei sot au achitat un avans de 22.244 de lei, obligandu-se ca, pana pe data de 21 septembrie 2016, sa mai plateasca, tot cu titlu de avans, suma de 18.685 de lei. Reclamanta a mai relatat ca, pe 19 septembrie 2016, suma a fost achitata de mama ei, printr-un ordin de plata, la Banca Transilvania. De asemenea, tanara a mai spus ca paratii aveau un termen-limita pentru finalizarea actelor, in vederea cumpararii apartamentului respectiv.
„Prin conventia respectiva, paratii s-au obligat ca, pana pe data de 1 februarie 2017, convenita pentru perfectarea contractului de vanzare-cumparare, sa obtina toata documentatia necesara perfectarii acelui contract. Din cate cunoastem, imobilul nu indeplineste conditiile legale pentru tranzactionare, nefiind identificat cadastral sau autorizat prin prisma Legii nr. 50/1995. Paratii nu ne-au dat vreo explicatie si nici nu au cerut prelungirea termenului pentru perfectarea contractului. Ei au fost notificati pe 13 iulie 2018, prin executor judecatoresc, sa ne restituie avansul, dar nu au avut nicio reactie, fapt ce demonstreaza ca nu inteleg sa isi respecte obligatiile asumate”, a subliniat tanara. Aceasta a mai spus ca au trecut un an si sase luni de la data la care ar fi trebuit semnat contractul de vanzarecumparare si ca ea si fostul ei sot au avut toata rabdarea si bunavointa.

Vezi si: O tanara focoasa din Iasi a vrut sa dea lovitura cu videochat-ul! N-a crezut niciodata ca ar putea ajunge aici!

Costin Bodea: „Sunt de acord doar partial”

De partea cealalta, administratorul firmei Vixen, Costin Bodea, a depus o intampinare la dosar, prin care a spus ca este de acord cu rezolutiunea promisiunii de vanzare.
„Sunt de acord cu rezolutiunea promisiunii de vanzare, chiar daca nu sunt de acord cu motivele invocate in actiune de catre reclamanti. In ceea ce priveste avansul de pret, reclamantii au locuit in apartamentul care a fost promis spre vanzare timp de un an si jumatate, fara sa plateasca pentru folosinta bunului”, a afirmat Costin Bodea in fata instantei de judecata.

Vezi si: Poveste extrem de fierbinte! Aceasta contabila din Iasi s-a apucat de videochat ca sa-si ajute sora, directoare de banca! Cum i-a fost aflat secretul! FOTO

Totusi, tanara a replicat faptul ca nu a intrat in stapanirea apartamentului trimis spre vanzare si ca ea si fostul sot nu au avut vreo obligatie locativa fata de Bodea, ca sa ii datoreze vreun ban.

Reporterii cotidianului „Buna Ziua Iasi” l-au contactat, ieri, telefonic, pe Costin Bodea, pentru a-si exprima un punct de vedere cu privire la acest proces. „Nu e nicio problema, eu le dau banii inapoi, dar unde sa le dau, ca ei s-au despartit si unul dintre soti e plecat din tara, unde le pun eu banii?!… Eu am zis ca au stat acolo, in apartament, 19 luni si au lasat cum au lasat… Daca stai undeva 19 luni, nu e normal sa platesti ceva?! Oricum, ar fi vorba despre o suma modica retinuta din avansul lor. De-acum, ne judecam si vedem ce va decide instanta”, a declarat ieri Costin Bodea.

De remarcat este faptul ca urmatorul termen de judecata al procesului a fost stabilit de Tribunalul Iasi pentru data de 8 octombrie 2019.

Comentarii
 • Au si cuuurvele mandria lor, demnitatea lor de bagabooante! Păi si asta e o muncă, să-ți bagi degetele in cuur in fața camerei de luat vederi, iar după monitoare sa și-o frece toți obsedatii si toți mosnegii. Frumoase talente avem în țara asta! Ce poate fi mai frumos decat sa vezi pe străzile Iași-ului BMW-uri X6 parcate cate două pe principalele bulevarde, pe care strălucesc reclame de indemn la imoralitate, cuurvie si distrugerea demnității unei femei, fete tinere?! Sa nu mai vorbim de evaziune fiscală, consum de cocaină, proxenetism si alte infractiuni!!!

   • Nu ma oftic mai kkatule! poate tu te oftici, goolan ordinar care traiesti pe ccuru kuurvelor, ca in rest nu esti in stare sa faci nimic! Esti un kkat ieftin! uita-te in oglinda rattatule si o sa vezi doar un combinator ieftin si pprost care traieste pe kkuru la niste kkurve puturoase!

  • Draga idiot alias „eligibil”,

   1. Mie imi plac masinile alora de la paradiz, hummer-urile, bmw ii pt curve ca tine.
   2. Imi plac oamenii ca tine care sunt atat de sufocati de saracie, sclavie, invatamant romanesc si prostie incat nu inteleg cum se fac banii. Apoi deviniti iritati la cur pe subiecte gen : videochat, politica, tara de *****, vecinu are si eu nu.
   3. Nu mai pierde timpul pe facebook, nu ii nivelul tau, tu esti inca cu bmw-ul.

   • Auzi mai kkatule, mata mai bine se kk, facea o diareee mare si frumoasa decat un idiot mare si pproost ca tine! Mars in p matii de kkat prost, infractor ordinar! Esti un ttampit penibil mai bouule, mai pprostuule! Te-am facut cumva idiot, mai rattatule, f mortii matii de kkat prost!

 • Bai, daca te gindesti Bodea zice bine. Omul s a despartit de corveta…acu ce, tre sa i caute sa le dea banii? Plus ca oamenii au locuit acolo….si vor sa stea si mocca

 • mai dava-n puii mei de la bari si co rve :))))))) la munca cu voi ca de asta nu poate nimeni sa puna o gresie cum trebuie sau sa avem servicii de calitate.

 • Ăla vinde un apartament într-un bloc fara autorizație și trage teapa la oameni și voi o înjurați pe aia. Nu scrie că a lucrat la videochat, doar sia cerut banii înapoi că ăla nu ia făcut acte la apartament. E plin de repari de ăștia fara autorizații.

 • Au si sarit combinatorii de kur in sus! Dati-i druma la munca mai retardatiilor! Puneti mana si munciti, faceti ceva! va place sa traiti doar din combinatii si din tartele la kuurvele impputite! Nu sunteti decat niste labbari ieftine, niste pprosti! Rettardati imputitii!

Adauga un comentariu