Actualitate

EXPLOZIV! Printesa de la VIDEOCHAT, expertizata de PSIHIATRI! Ce a iesit la iveala dupa ce pleca sa-si faca de cap lasandu-si bebelusul incuiat in casa!

Publicat: 17 sept. 2019
Editia PDF
15 Oct. 2019

@ O tanara din Iasi a ajuns pe mana Politiei si a medicilor psihiatri dupa ce vecinii au reclamat faptul ca aceasta pleaca de acasa si isi lasa bebelusul incuiat, in conditii inumane @ Tanara a fost expertizata de psihiatri, iar acum este anchetata de oamenii legii @ Risca sa ajunga in spatele gratiilor daca se va stabili ca este vinovata

Bomba "sexy" care a devenit vedeta pe site-urile pentru adulti a fost expertizata de medici. Oamenii legii au vrut sa afle daca atunci cand isi lasa copilul nesupravegheat in casa, in conditii inumane, era in deplinatatea facultatilor mintale. Dupa ce a fost expertizata de medici, s-a stabilit ca aceasta avea discernamant in tot timpul in care si-a chinuit copilul. Povestea Alexandrei Cristina Tarnoveanu, tanara mama care isi incuia copilul in casa cu zilele si practica videochat-ul, este departe de a se termina. Tanara s-a aflat internata la Institutul de Psihiatrie "Socola", iar fetita ei de doi ani si sase luni este in grija specialistilor de la DGASPC.

Vezi si: O tanara focoasa din Iasi a vrut sa dea lovitura cu videochat-ul! N-a crezut niciodata ca ar putea ajunge aici!

Reporterii BZI au discutat in trecut cu cei care au grija de micuta si au aflat ca aceasta are multe probleme de sanatate, unele dintre acestea fiind dobandite din cauza indiferentei mamei sale.

"Nu putem formula in acest moment un prognostic clar. Va fi nevoie de un asistent maternal specializat in recuperarea copiilor cu tulburari din sfera afectiva. Ea are un autism minor, deci in momentul in care vorbesti despre asa ceva, inseamna ca acel copil are o anumita raceala si o lipsa de implicare, informatiile din mediul extern neajungand la el. Incercand sa-i captezi atentia, copilul priveste in alta parte, are crize de agitatie si in general nu se poate lucra cu acesta. Ea, la varsta de 2 ani si aproape jumatate, nu are un limbaj, nu rosteste nici macar un cuvant", a precizat dr. Maricel Burlacu, de la Spitalul de Copii "Sfanta Maria", imediat dupa ce fetita a fost luata din casa groazei.

Vezi si: SOC! Regina videochat-ului din Iasi a ramas fara rege! Si-a terorizat vecinii cu gemete si partide de amor nebun, dar a ajuns dupa gratii

Neglijenta mamei au dus la problemele fetitei?

Medicii au constatat ca micuta sufera de o forma de autism. Acestia au incercat sa afle daca este vorba despre ceva genetic sau despre altceva. "Din punct de vedere fizic, atat examinarea noastra, cat si a celor de la Institutul de Medicina Legala a fost in limite acceptabile, descoperindu-se doar niste vanatai, niste echimoze, dar care erau probabil urmare a procesului de joaca. Nu erau semne de violenta fizica asupra fetitei. Iar din punct de vedere al ideii ca ar fi fost infometata, aceasta nu arata malnutrita in adevaratul sens al cuvantului, ci arata obisnuit, suferinta majora fiind cea de ordin psihic. Este, insa, foarte greu de spus daca aceasta suferinta, incadrabila intr-un sortiment de autism, este generata genetic sau daca este o urmare a neglijentei mamei. Nu am putut transa intre cele doua forme de autism. Una fiind indusa prin nestimularea si nedezvoltarea afectiunii, pentru ca noi, ca parinti, ii umanizam pe copii, oferindu-le dragoste sau o forma genetica", a mai precizat medicul.

Vezi si: Poveste extrem de fierbinte! Aceasta contabila din Iasi s-a apucat de videochat ca sa-si ajute sora, directoare de banca! Cum i-a fost aflat secretul! FOTO

Echipa care a salvat un suflet

In acest caz, s-a format o echipa zdravana pentru salvarea micutei din apartamentul groazei. In timp ce mama fetei, Cristina Tarnoveanu, era preocupata de tatuaje, videochat si de felul in care arata, fetita acesteia era uitata in casa. Cosmarul micutei s-a terminat insa, iar de acum va avea sansa sa traiasca intr-o familie normala.

"Ceea ce as dori sa subliniez este promptitudinea cu care au actionat cei de la Protectia Copilului si solicitudinea lor in a-i gasi minorului o ruda care s-a oferit, in prima faza, sa ia copilul in plasament, dar a renuntat in urma asistarii la multiplele crize. Medicul neuropsihiatru a decis ca fetita are nevoie de asistenta calificata. De asemenea, cei de la IML si de la Politie au fost extrem de prompti si profesionisti. Spitalizarea va fi incheiata maine, cu inca o evaluare a somaticului, in eventualitatea in care ar exista si alte cauze ale comportamentului. De exemplu, o investigatie la nivelul auzului. Consider ca, din punct de vedere omenesc, s-a facut tot ce a fost posibil si speram intr-o rezolvare a cazului urmand procedurile DGASPC si recomandarile medicului psihiatru", a mai spus dr. Burlacu.

Cert este ca Alexandra Cristina Tarnoveanu are de dat explicatii in fata legii. Ea risca sa ajunga in spatele gratiilor, avand in vedere modul in care s-a comportat cu fetita ei. Micuta a ajuns in grija unui asistent maternal.
Comentarii
  • Prințesa?! O goolanca! O kuurva, vaggaboanta! La muncă kuurvelor, nu la băgat degetele in kuur pt bani! Imaginea voastră e tot de niste goolanci, kuurve, proostoaice puturoase!

  • kre nu stie ce banuti se pot face cu videoceatul.. 😉 sa se abina si sasi tina ciocu mic.. 😉 un pic acolo jmekerie dans veselie voie buna.. 😉 asta se cere asta se ofera.. 😉 fiecare e pe interes acuma, pe jmekerie.. 😉 asa k nu vad de ce nar face toate fetele videoceat.. 😉 in loc sa zaca ca fraerele in scoala 10 ani de zile apoi sa zaca sub puIa vreunui patron si sa astepte mila lui la salar.. 😉 cand poti face 10 salari intro luna.. 😉 ganditiva un pic nu mai clemfaiti pliscu aiurea.. 😉 k dak ar fi fica voastra sa va aduca in casa asa deodata dupa cateva luni bani de o masina.. 😉 sa vedeti cum va schimbati parerea.. 😉 k doar no sa intre cumatru prin camera sai fak ceva.. 😉 unele is asa de dezbracate si pe strada incat nui cu nimica mai pervers ca videoceatul.. 😉 asa ca oameni buni dak aveti fete.. 😉 zicetile sa fak o vizita.. 😉 k nu strica.. 😉

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit