Actualitate

EXPLOZIV! Procurorii de la DNA i-au pus sechestru pe doua terenuri lui Nichita

Publicat: 29 sept. 2015
1

Desi exista mai multe zvonuri cu privire la faptul ca Gheorghe Nichita urma sa fie arestat preventiv, astazi in jurul orei 18.30 acesta a iesit din sediul DNA Bucuresti dupa cateva ore de discutii cu procurorii. Anchetatorii i-au pus sechestru asigurator pe doua terenuri, unul din Iasi si celalalt de la Gura Humorului. Acest sechestru a fost instituit pentru a putea fi recuperat prejudiciul creat de Nichita in dosarul in care si-a urmarit amanta.

Vezi si EXCLUSIV. Audieri la DNA, in dosarul primarului Gheorghe Nichita – FOTO

In luna iunie, Adina Samson a facut plangere impotriva lui Gheorghe Nichita, pe care il acuza de abuzuri fizice si psihice, dar si de natura intima. Fosta iubita a lui Gheorghe Nichita a petrecut cinci ore la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) Iasi, unde a dat declaratii. Potrivit avocatului Adinei Samson, audierile vin ca urmare a plangerii depuse de clienta sa, in urma cu o luna, fiind formulate mai multe acuzatii, precum hartuire si abuzuri.

Vezi si SCANDAL MONSTRU. Primarul Iasului, acuzat ca si-a BATUT IUBITA

Astfel, pe langa faptul ca a utilizat in interes personal mai multi politisti, pe care i-a obligat sa o fileze pe iubita sa, Adina Samson, se pare ca edilul-sef al Iasului are o latura mai intunecata decat se credea. Mai precis, pe langa desele crize de gelozie, Adina Samson ar fi fost inclusiv lovita de primar, dupa o cearta aprinsa. S-ar fi intamplat in noaptea de 12 spre 13 octombrie 2014. Tanara a sunat la politie, iar un echipaj s-a deplasat la fata locului, pentru a aplana conflictul. Adina Samson a depus inclusiv o plangere, dar cazul a ramas nesolutionat. Tanara a depus o plangere inclusiv la Parchetul de pe lânga Judecatoria Iasi, insa si aici cazul a fost tergiversat. Ulterior, Adina Samson a facut o plangere oficiala la DNA Bucuresti.

Comentarii
Adauga un comentariu