Sport

Expo Casa Auto 2013 si-a deschis astazi portile – FOTO, VIDEO

Publicat: 26 mart. 2013
Cea de-a X-a editie a Expo Casa Auto se desfasoara intre 26 si 31 martie, la Era Park Iasi si aduce la un loc zeci de modele premiate. Expo Casa Auto este cel mai consecvent eveniment auto din Romania si ofera an de an posibilitatea celor care doresc o masina sa aleaga dintre zeci de modele, din toate clasele, in functie de bugetul fiecaruia, cu promotii si modalitati de finantare.
„Anul acesta predomina modelele premiate la concursuri, targuri si expozitii auto internationale, la care au castigat premii cum ar fi „Cea mai buna masina a anului”, „Cea mai buna masina din clasa executive”, „Cea mai buna masina de lux”, „Cea mai buna masina sport a anului”, „Premiul Euro NCAP pentru tehnologia avansata de siguranta” si multe altele. Un alt element de senzatie si noutate la Expo Casa Auto 2013 este prezenta in premiera a motocicletelor  de prestigiu. De asemenea, expozitia continua traditia de a aduce la Iasi vedete din lumea showbiz-ului romanesc”, a declarat Bogdan Pitigoi, managerul Casa Auto Iasi.
La eveniment participa ambasadoarele Land Rover, Iulia Vantur, miercuri, 27 martie, intre 16:00 si 18:00, si Roxana Ciuhulescu, vineri, 29 martie, intre 17:00 si 19:00. Reprezentanta Hyundai in Romania, Dana Savuica, isi va intalni fanii joi, 28 martie, intre orele 11:00 si 13:00, urmand sa-si prezinte noua colectie vestimentara in intervalul 17.00 – 19.00, in aceeasi zi. Jojo, imaginea Opel Adam, viziteaza expozitia sambata, 30 martie, intre orele 14:00 si 18:00, in timp ce Nicoleta Luciu, ambasadoarea Mitsubishi, ia parte la eveniment timp de doua zile, sambata si duminica, pe 30 si 31 martie, intre orele 11:00 si 13:00.
Vizitatorii primei zile de Expo Casa Auto se vor putea bucura si de o prezentare inedita a unei colectii vestimentare sofisticate, semnata Chotronette. Fashion brand din Iasi, Chotronette este specializat in rochii extravagante pentru femei cu personalitate, fiind alegerea perfecta pentru a straluci la o petrecere. Tendinta Chotronette pentru pictoriale neobisnuite a fost remarcata si de Vogue UK si Italia.
„In plus, toti posesorii auto care vor vizita expozitia vor fi rasplatiti cu cadouri pregatite special pentru aceasta editie aniversara. De asemenea, toti posesorii de autoturisme, indiferent de marca, isi vor putea achizitiona o masina noua tot la noi. Poate veni cu masina veche si sa plece cu una noua, pe care si-o poate alege dintre zecile de modele expuse la Era”, a mai spus Bogdan Pitigoi.
Expozitia este deschisa zilnic, intre orele 10:00 si 21:00, iar intrarea este libera. 
Adauga un comentariu