Eveniment-Social

Expozitie internationala de arte vizuale la Iasi

Publicat: 07 iul. 2015
1
In perioada 17 – 31 iulie, Centrul Cultural Multifunctional pentru Varsta a Treia, din cadrul Asociatiei Judetene „Moldova” a Pensionarilor din Iasi gazduieste, in parteneriat cu Biblioteca Judeteana Gheorghe Asachi si Asociatia Literara Pastorel (ALPI), expozitia internationala de arte vizuale „Viziuni Europene„. Expozitia este deschisa publicului larg in sala „Ana Aslan” din strada Strapungere Silvestru 28, din zona Garii.
Expozantii sunt Eduard Mattes (grafica umoristica), Israel, dar si Gabriela Cucinschi, Ovidiu Cucinschi si Oana Olaru (pictura), Dan Teodorescu, Marius Prodan si George Marici (fotografie artistica si de reportaj) din Romania. Vernisajul va avea loc vineri, 17 iulie, ora 17:00, programul incluzand si momente culturale si muzicale. Din cuprinsul manifestarii fac parte prezentarea expozitiei, de Gheorghe Balaceanu (Presedintele Asociatiei Artistilor Plastici Iasi), epigrame cu membrii Asociatiei literare Pastorel, recital de poezii cu Valeriu Stancu, Dan Teodorescu si Alina Petronela Hulubei, recitaluri actoricesti cu Emil Gnatenco si George Marici.
Programul include si momente muzicale sustinute de eleva Clara Sofia Lupascu (violoncel), Manuela Manu (muzica usoara), Vasile Iftimie (muzica populara), Grupul coral „Diamond” din Erbiceni, dirijor coordonator Liliana Costea, un recital de dans sportiv cu performerii Catalin Samson si Corina Samson (frate si sora, de la clubul Katiusa din Iasi), la eveniment urmand sa participe si Constantin Florescu. Moderatorii evenimentului sunt Dan Teodorescu, Magdalena Lupu, Florin Lapusneanu, Irena Brodoceanu.
Adauga un comentariu