Magazin

Extinde-ti afacerea si in mediul online cu sustinerea expertilor EasyCart

Publicat: 20 sept. 2022

Daca ai o afacere, la inceput de drum sau cu multi ani in spate, dar care nu mai da randamentul scontat, s-ar putea sa avem noi solutia care sa te ajute sa iesi din impas. Iti propunem o metoda de dezvoltare, ieftina si rapida, care sa te ajute sa iti maresti universul de influenta, si implicit profitul, fara sa fie nevoie sa faci schimbari majore la activitatea pe care o prestezi. Serviciile de creare magazin online sunt exact ceea ce este nevoie in cazul unei companii comerciale si nu numai, care stagneaza din punct de vedere financiar si nu numai. Digitalul este o salvare din multe considerente, iar noi iti vom demonstra cum, doar prin transpunerea a ceea ce faci si acolo, vei avea foarte mult de castigat pe toate planurile.

De ce sa alegi EasyCart?

Dupa cum ne spune si numele, vrem sa transformam fiecare etapa din gestionarea si administrarea unei afaceri intr-un lucru usor, care sa genereze profit. Extinderea si in mediul online, dincolo ca este o necesitate in acest punct, este un lucru dificil, in cazul in care nu detii toate cunostintele si experienta necesare pentru a face asta pe cont propriu. Aici intervenim noi si ne angajam sa cream totul de la 0, in concordanta cu dorintele si cerintele tale, astfel incat rezultatul final sa te satisfaca pe deplin.

Colaborarea cu noi este simpla si eficienta

Daca te gandesti ca pentru a face aceasta schimbare este nevoie sa treci prin proceduri complexe, te inseli. Tot ce ai de facut este sa accesezi platforma noastra online, completezi formularul de inregistrare, iar noi te vom contacta in cel mai scurt timp pentru a stabili detaliile. Este nevoie de o perioada de familiarizare cu afacerea, pentru a-i intelege nevoile si plusurile si a le transpune in magazin, care va fi gata in aproximativ 1-2 saptamani. In plus, iti punem la dispozitie si parteneri nisati care sa iti sustina demersul spre dezvoltare, iar rezultatele acestor alegeri favorabile nu vor intarzia sa apara.

Totul este configurat in functie de specificul afacerii si de dorintele tale

Serviciile pe care noi le oferim se bazeaza in totalitate pe comunicare si transparenta. Fiecare detaliu il stabilim in raport direct cu brandul tau, cum este si ceea ce vrei sa transmita. Isi propunem design personalizat si optimizat pentru sustinerea vanzarilor, usor de utilizat si administrat; instrumente de marketing, remarketing si promovare, optimizare SEO, integrari Google si Facebook dar si cu ERP-uri, solutii de securizare si protectie, suport clienti, si multe alte facilitati specifice si adaptate care te vor ajuta sa atingi performanta si in mediul online.

Platesti cel mai bun pret adaptat cerintelor tale

Pentru ca fiecare antreprenor are propria viziune despre dezvoltare, ne-am dorit sa punem la dispozitie suficiente optiuni dintre care sa aleaga in ceea ce priveste crearea unui magazin online. Din aceste considerente am creat trei pachete speciale, plus unul premium, care sa vizeze anumite elemente, servicii, dar si costuri, in functie de ceea ce tu ai nevoie pentru afacerea ta.

Pe masura ce avansezi in oferta noastra, fiecare functie beneficiaza de upgrade, parghiile de ajutor sunt mai multe, iar site-ul tau are din ce in ce mai multe sanse sa devina cel mai puternic si accesat din nisa sa. Alege intre abonamentele EasyStart, EasyPlus, EasyPro sau Enterprise in functie de care ti se pare ca se pliaza cel mai bine pe natura si nevoile brandului tau, iar noi le vom implementa in cel mai scurt timp, pentru a putea incepe sa culegi roadele acestei decizii.
Adauga un comentariu