Dragoste

Fa-l pe el sa vina primul la tine!

Publicat: 13 ian. 2013

In zilele noastre ajungi sa cunosti cele mai multe persoane pe Internet. Site-urile de socializare sunt ultra-folosite in acest scop si probabil si tu ai cunoscut mai multi barbati prin intermediul online media. Dar mai tii minte cum era pe vremea cand cunosteai oameni in offline? Mai stii cum sa te comporti ca sa-l faci pe el sa vina la tine?

Zambeste-i

Chiar daca barbatii vor sa para cei mai tari, cei mai macho, atunci cand vine vorba sa se duca la o femeie, cei mai multi dau inapoi speriati. Daca nu simte ca tu ai vrea ca el sa vina sa-ti vorbeasca, probabil nu o va face, insa ce l-ar putea incuraja este un zambet frumos, sincer, venit chiar din partea ta.

Cu prietena ta

E distractiv sa iesi in oras cu prietenii – a se intelege si barbati – dar din cand in cand ar fi bine sa-i mai lasi pe acasa si sa te distrezi doar cu prietena ta cea mai buna. Chiar daca te considera foarte draguta, nu se va apropia de tine cand esti inconjurata de multe prieteni sau de alti tipi. Asa ca daca vrei sa cunosti un barbat in oras, iesi doar cu prietena ta cea mai buna.

Atragi ceea ce esti

Daca vrei sa atragi barbati interesanti si distractivi, atunci si tu trebuie sa fii la fel. Atunci cand razi si te simti bine, vor fi atrasi de tine barbati cu simtul umorului – poate chiar un viitor iubit. In schimb, daca petreci toata seara fiind serioasa sau incruntata, cei care vor veni sa-ti vorbeasca probabil vor fi cei care o iau ca pe o provocare personala sa-ti aduca zambetul pe fata, insa cu cele mai jalnice texte.

Prietenoasa dar greu de cucerit

Orice barbat adora o provocare, insa, cum spuneam si mai sus, nu se ingramadesc sa te cunoasca daca nu pari deschisa si prietenoasa. Asa ca fii amabila la inceput, o femeie cu care sa poata intra in vorba, insa lasa-te greu de cucerit mai apoi.

Regula celor 5 minute

Cu o regula simpla poti iesi mai castigata ca oricand: acorda cinci minute din timpul tau oricui vrea sa discute cu tine, indiferent daca este vorba de un barman, de o femeie din club sau de un coleg de serviciu. Nu trebuie sa-ti devina prieteni, insa prin ei ai putea cunoaste noi oameni.loading...

Adauga un comentariu