Jocuri

Fable 3

Publicat: 11 mai 2011

Fable III este un joc RPG al celor de la Ubisoft. Jocul se va lansa oficial pe data de 17 mai in USA si 20 mai in Europa, Noua Zeelanda si Australia.

Spre deosebire de celelate jocuri din aceasta serie, Fable 3 va fi jocul de tip actiune-aventura si nu va mai fi acel RPG facut ca la carte. Un lucru nou va fi faptul ca nu va mai exista bara de HP iar aceasta va fi inlocuita cu efectul care apare si in noile shootere cand esti ranit.

Jocul a avut un impact deosebit cu publicul inca cu primul joc Fable 1. Fable in sine este un joc RPG ca toate celelalte. Faci questuri, omori monstri, faci level, descoperi iteme pe care le porti s.a.m.d. insa acest joc are un lucru care-l face original. Pe parcursul jocului tu esti un personaj care isi incepe existenta sa de mic copil iar apoi cresti pe zi ce trece devenind un mosneag cu sabia in teaca.

Jocul iti ofera posibilitatea sa-ti alegi destinul in a fi un om bun sau a fi rau. Cu fiecare misiune pe care o faci ai de luat decizii bune sau rele, acestea afectand foarte mult modul de dezvoltare a personajului. Daca alegi sa faci doar ce e rau ajungi la un moment dat sa observi ca ochii ti se fac din ce in ce mai negri si iti cresc coarne. Daca alegi partea binelui si faci doar lucruri bune, caracterul tau va deveni un luptator al dreptatii cu parul alb si ochii de asemenea albastrii deschis. Ai sansa sa fii un drac sau un luptator al dreptatii si luminii, tu decizi.loading...

Adauga un comentariu