BZI LIVE

LIVE VIDEO – Prof. univ. dr. Ing. Dorina Isopescu, candidatul PMP la Primăria Iași vine la BZI LIVE – FOTO

Publicat: 12 aug. 2020
Prof. univ. dr. Ing. Dorina Isopescu, candidatul PMP la Primăria Iași

Emisiune de real interes pentru cetăţenii municipiului Iaşi şi nu numai.Prof.univ.dr.ing. Dorina Isopescu, candidatul PMP pentru Primăria Municipiului Iaşi vine în platoul BZI LIVE pentru a vorbi despre cele mai mari probleme cu care ieşenii se confruntă. Decanul Facultatea de Construcţii şi Instalaţii din cadrul Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iaşi, va vorbi despre soluţii pentru problemele din municipiul.

Prof. univ. dr. Ing. Dorina Isopescu, candidatul PMP la Primăria Iași vine la BZI LIVE

În altă ordine de idei, invitata moderatorului Valentin Hutanu, prof.univ.dr.ing. Dorina Isopescu, va explica telespectatorilor despre ce înseamnă pentru dumneaei, candidatura la Primăria Municipiului Iaşi, despre proiectele pe care le are pentru ieşeni, despre cum vede rolul femeii în politica românească, dar şi despre faptul că în acest an, la Iaşi, sunt trei femei care candidează pentru cea mai înaltă poziţie din Palatul Roznovanu.

În emisiunea BZI LIVE se va vorbi despre regulile de urbanism, despre viziunea pe care o are pentru cel de-al doilea oraş ca mărime din România, după Bucureşti, despre infrastructura acestuia, despre impactul asupra construcţiilor pe care o are lipsa unui Plan Urbanistic Zonal.

De precizat că universitarul a fost și inspector-șef al Inspectoratului de Stat în Construcții la București. Pe de altă parte, aceasta a fost selectata, în 2019, să facă parte din echipa Oficiului Român pentru Ştiinţă şi Tehnologie de pe lângă Uniunea Europeană (UE).

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotianul.bzi.

Comentarii
  • Acradta cucoana vine sa ce? Pana acuma undeva fost, nimic despre constructii ilegale, nu cumva sa il deranjeze pe Chirica!
    Pmp e PDL , aia cu taieri de pensii si salarii, care au adus recesiune in Romania,!
    Daca PMP face alianta cu Chirica PSD, noi ce votam…. O CIUMA ROSIE transformata in CIUMA GALBENA???
    Baaa femeie tu ce vrei de fapt? Sa il bati pe Chirica sau sa te aliezi cu el???

  • Asa e. Aceasta madam este sustinuta de dnul Petru Movila. Ca decan al Facultatii de Constructii, tot asa……..s-a infiltrat. Nu e nimeni bucuros, dar caracatita ………… a functionat.

Adauga un comentariu