Sport

FABULOS! Un fotbalist roman are Italia la picioare

Publicat: 25 nov. 2014
1

La 18 ani, George Puscas a fost convocat în premiera la lotul national. Atacantul care marcheaza pe banda rulanta pentru formatia de tineret a lui Inter a fost oprit de 9 ori în lot la meciurile din Serie A ale echipei mari, în ultimul an. Fost capitan la Inter, Cristi Chivu, stie de ce Puscas i-a impresionat pe nerazzurri. Chivu l-a laudat pe tânarul atacant, într-o interventie exclusiva, prin telefon, pe care a avut-o pentru Digi Sport.

Citeste si: Inter a refuzat 3 milioane de euro de la Arsenal pentru George Puscas

”Toata lumea are o parere foarte buna despre el, pentru ca vad în el un baiat foarte serios, un baiat muncitor, un fotbalist care la echipa de tineret evolueaza foarte bine”, a spus Chivu. Fostul capitan al nationalei a sesizat si faptul ca internationalul român este dornic sa învete: ”George este un baiat care asculta sfaturile pe care le primeste, este modest, dar si dornic de a încerca tot timpul lucruri noi, de a învata câte ceva de la colegii lui mai experimentati”.

Citeste si: RUSINE! Echipa U19 a Romaniei, batuta de ciprioti

Chiar daca nu a jucat în amicalul cu Danemarca, Puscas va avea timp sa demonstreze si în tricoul primei reprezentative ca este un fotbalist de valoare, a opinat Chivu. ”Convocarea îl ajuta pe el, pentru moralul lui, dar mai ales pentru încrederea pe care trebuie sa o aiba de acum înainte. Faptul ca a fost convocat la echipa nationala este un prilej în plus pentru el de a simti pe propria-i piele ce înseamna prima reprezentativa”, a conchis Chivu pentru Digi Sport.

Adauga un comentariu