International

Facebook a lansat Workplace, reteaua privata pentru afaceri

Publicat: 11 oct. 2016
1
Facebook a lansat luni Workplace, un instrument si o platforma de comunicare destinata afacerilor si organizatiilor neguvernamentale care poate inlocui intranetul, e-mailul sau alte forme de comunicare la serviciu, informeaza AFP. Acest concept, denumit pana la lansare ‘Facebook at work’, este dezvoltat de mai bine de doi ani de Facebook in birourile sale londoneze si a fost testat in varianta beta de 1.000 de firme si companii din intreaga lume. Printre companiile care si-au instalat deja aceasta aplicatie se numara Danone si Starbucks.
„Am inlocuit lucrurile care existau deja si le-am regrupat intr-un singur instrument care ii va permite utilizatorului sa dispuna de un perete de informatii, la fel ca in cazul profilului lor privat, de Facebook Live, videochat, etc. Aproximativ 95% din ceea ce am dezvoltat pentru Facebook este integrat in cadrul Workplace”, a explicat Julien Codorniou, directorul general al Workplace.
Un produs separat de galaxia aplicatiilor asociate Facebook, Workplace, a carui culoare dominanta este gri si nu albastru ca in cazul Facebook, este complet desprins de celebra retea de socializare si nu este nevoie de crearea unui cont de Facebook pentru a-l accesa.
Adauga un comentariu