Facebook

Facebook, acum mai bun. Extensiile care imbunatatesc viata ta virtuala

Publicat: 05 nov. 2014
5

Cu ajutorul unor extensii de browser, va fi mai usor sa tii legatura cu prietenii tai.

A sosit timpul ca Facebook sa fie mai bun, iar pentru asta ne putem folosi de extensiile de browser care ne ajuta sa citim News Feedul, sa le trimite mesaje prietenilor si sa postam update-uri.

Iata cateva dintre cele mai bune:

Social Fixer

Extensia este disponibila pentru toate browserele importante, cu exceptia Internet Explorer. Ea a fost numita la un moment dat „Un Facebook mai bun”, asta pana cand avocatii domnului Zuckerberg au intrat pe fir si au facut galagie.

Social Fixer iti filtreaza continutul din News Feed, ascunde postarile pe care le-ai citit deja, dar si parti din pagina, precum zona cu aniversarile. De asemenea, poti mari fonturile, daca simti nevoia.Photo Zoom

Aceasta extensie pentru Chrome mareste orice imagine peste care treci cu cursorul. Ea se lauda cu un scor de 5 stele, semn ca utilizatorii o apreciaza cat se poate de mult.

Nu-i de mirare ca au aparut si alte extensii de browser care fac acelasi lucru. Totusi, noi pe asta v-o recomandam.Adblock Plus

Face fix ce ii spune numele: elimina bannerele si popupurile. Aceasta extensie poate fi folosita cu Chrome, Firefox, Safari, dar si Internet Explorer.

Hootlet

Aceasta extensie este pentru Chrome si Firefox. Ea provine de la serviciul Hootsuite, cunoscut pentru ca integreaza mai multe aplicatii sociale intr-o singura platforma de postare de continut.

Cu aceasta extensie, este mult mai simplu sa postezi lucruri pe Facebook. Indiferent in ce fereastra a browserului esti, retelele sociale sunt la cateva clickuri distanta.Facebook pentru Chrome

Are si aceasta cateva functii utile: poti sa-ti vezi News Feedul si notificarile, poti posta usor un update si trimite mesaje. Interfata este usor de folosit si e disponibila in toolbar.

Photon

Este doar pentru Chrome. Ea adauga in meniu fotografiilor de pe Facebook cu ajutorul carora te lasa sa descarci, sa editezi sau sa le trimiti prietenilor imagini. Daca alegi sa editezi o imagine, atunci vei vedea un meniu care include crop, filtre si alte functii.

Adauga un comentariu