Magazin

Facebook angajeaza romani, desi compania nu are birou la Bucuresti. Unde vor lucra si ce vor face

Publicat: 28 iul. 2018
1

Facebook a publicat pe pagina de Cariere un anunt potrivit caruia cauta specialisti romani, pe care vrea sa-i angajeze la sediul sau din Dublin, Irlanda.

“Angajam Market Specialists pentru piata din Romania, iar din aceasta pozitie vei deveni o voce a comunitatii si vei gasi solutii cu impact in lumea reala. Vei face parte din echipa noastra de Market Operations, care este in continua crestere si care se asigura ca platfomele noastre sunt sigure pentru utilizatorii nostri”, informeaza Facebook, in anuntul postat pe pagina de Cariere.
Potrivit anuntului de angajare, specialistii IT pe care ii cauta compania vor avea un rol cheie in pastrarea securitatii platformei online. Din aceasta pozitie, acestia vor identifica potentialele abuzuri si vor rezolva probleme de securitate ale conturilor utilizatorilor.
Cei interesati de jobul oferit de Facebook trebuie sa fie absolventi de facultate sau de master, de preferat cu studii in domeniul matematicii sau stiintelor, si trebuie sa aiba o experienta relevanta de cel putin doi ani. De asemenea, cunoastintele de Excel si SQL reprezina un avantaj.
Candidatii trebuie sa aiba abilitati de gandire strategica si analitica, sa se exprime fluent in engleza si romana, atat scris cat si vorbit, si sa fie conectati la comunitatea din Romania, sa-i cunoasca cultura si obiceiurile.

Adauga un comentariu