Facebook

Facebook extinde suportul pentru transmisiuni Live catre toti utilizatorii retelei

Publicat: 18 feb. 2016

Rezervata pana acum doar utilizatorilor din Statele Unite, celebritatilor si profiluri de utilizator verificate, functia Live Video va fi in curand disponibila tuturor utilizatorilor Facebook.

Introdusa cu o actualizare adusa aplicatiei Facebook pentru mobil, functia Live Video a fost deja testata de utilizatori din Marea Britanie, Germania, Brazilia si Africa de Sud, fiind doar o chestiune de timp pana ce accesul va fi extins la nivel global.

Pentru a verifica disponibilitatea transmisiunilor Live de pe telefonul mobil este de ajuns sa activati caseta pentru actualizarea mesajului de status, vizibila la inceputul listei in sectiunea News Feed. Functia Live Stream este semnalizata de prezenta unui simbol nou in bara de unelte vizibila deasupra tastaturii virtuale.

Pentru a transmite live este de ajuns sa activam simbolul Live Stream. Alegem persoanele sau grupul de persoane care pot urmari transmisiunea si adaugam o scurta descriere text.

Potrivit administratorilor retelei de socializare, functia Live Video va fi disponibila tuturor utilizatorilor de telefoane si tablete cu iOS in cursul saptamanilor viitoare. Din pacate o data exacta nu a fost comunicata si pentru platforma Android.loading...

Adauga un comentariu