Stiri

Facebook, Google, Microsoft si Yahoo vin la RoNewMedia, „festivalul internetului” din Romania. Cum poti ajunge si tu la eveniment

Publicat: 25 apr. 2012

Zeci de companii renumite din domeniile IT, tehnologie si media – printre care Facebook, Google, Microsoft, Yahoo, Orange, BBC sau Samsung – isi vor trimite reprezentantii in Romania, la mijlocul lunii mai. Acestia vor participa la RoNewMedia, eveniment care isi propune sa devina „un festival al internetului”, in Europa Centrala si de Est.

Intre 16 si 18 mai 2012, la noul sediu al Bibliotecii Nationale din Bucuresti (bd. Unirii nr. 22), vor avea loc conferinte, ateliere si expozitii dedicate industriei IT. Prima zi este dedicata „Search & Social Media„, a doua „Digital Marketing, Mobile si Gaming„, iar a treia are tema „Content si eCommerce„.

In plus, in seara celei de-a doua zile vor avea loc, la Silver Church (Calea Plevnei nr. 61), „Oscarurile” industriei IT, cunoscute sub numele de IAB MIXX Awards.

Cum poti ajunge si tu la RoNewMedia 2012

Mediafax Group si RoNewMedia au incheiat un parteneriat in urma caruia primii 1.000 de cumparatori din Romania ai biletelor full-pass la evenimentul care va avea loc in perioada 16-18 mai, la Biblioteca Nationala, beneficiaza de un pachet atractiv de servicii.

Astfel, la fiecare bilet de 200 de euro achizitionat, Mediafax Group ofera un pachet cu o valoare de peste 280 de euro reprezentand un abonament de sase luni la editiile print si online ale Ziarul Financiar si Business Magazin, precum si o luna de acces in noua platforma cu plata ZFCorporate.ro.

Pe langa beneficiul oferit de Mediafax Group, biletul full pass la conferinta ofera acces la toate evenimentele din cadrul RoNewMedia: 3 zile de conferinte si workshopuri cu peste 30 de speakeri de la mari companii din domeniul tehnologic si media digitale, expozitie, participare la IAB MIXX Awards si la RoNewMedia Internet Party, precum si, post eveniment, full acces in platforma de e-learning RoNewMedia Academy.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit