Telefoane mobile

Facebook Home are un impact majos asupra HTC

Publicat: 09 mai 2013
5

Facebook Home este de aproape o luna anuntata, la fel si HTC First, telefonul care vine din start cu aplicatia retelei sociale. Totusi, se prea poate ca utilizatorii sa nu-si doreasca acest smartphone prea mult, in ciuda dotarile sale bune.

Facebook Home iti aduce fluxul de pe Facebook direct pe ecranul telefonului si este disponibila in Play Store. Totusi, Facebook a incheiat un parteneriat cu HTC pentru ca First sa fie un model dotat direct cu Facebook Home. Acum, pretul acestui telefon a ajuns la doar un dolar la operatorul american AT&T, scrie Time. 
Facebook Home nu s-a bucurat de cele mai bune recenzii, in magazinul cu aplicatii pentru Android avand un scor de doar 2,2 puncte din 5 posibile. Asta se poate sa fi influentat si decizia cumparatorilor de a-si achizitiona HTC First, in ciuda faptului ca telefonul este unul destul de bun, cu dotari de varf pentru anul 2012. 
AT&T spune ca nu e nimic ciudat in aceasta scadere de pret, de la 99 de dolari la 99 centi. „Facem astfel de promotii tot timpul“, a declarat Mark Siegel, purtator de cuvant, pentru All Things D. Aceeasi parere a avut-o si HTC, preturile promotionale sunt ceva obisnuit in industrie. Facebook nu a spus decat ca miscarea AT&T e una buna. 
HTC First s-a bucurat de impresii bune, in primele review-uri, iar Facebook Home poate fi dezactivat foarte usor pe telefon si ramane un Android pur. Totusi, desi promotiile nu sunt ceva neobisnuit, cea de fata vine la o luna de la lansarea telefonului, ceea ce este putin ciudat. 
Adauga un comentariu