Stiri

Facebook imbunatateste functia Photos

Publicat: 30 aug. 2011
5
Facebook a facut cateva imbunatatiri mici, dar utile, functiei sale Photos.
Constatand ca peste 250 milioane fotografii sunt uploadate zilnic, Facebook a declarat ca se afla mereu in cautarea unor modalitati de a imbunatati aceasta functie.

Una dintre aceste imbunatatiri, lansata saptamana trecuta, afiseaza fotografiile uploadate la o rezolutie mai mare. Imaginile vor aparea acum la o rezolutie de 960 pixeli, comparativ cu dimensiunea anterioara de 720 pixeli, ceea ce inseamna ca fotografiile vor fi mai clare si mai detaliate. Orice fotografie uploadata deja pe site va aparea in mod automat la o rezolutie mai mare.

Persoanele care vor vizualiza fotografiile dvs. vor avea acum posibilitatea de a face acest lucru „de doua ori mai rapid”, potrivit Facebook, care a accelerat timpul de incarcare a unei imagini.

In cele din urma, Facebook a optimizat photo viewer-ul pe baza feedback-ului primit de la utilizatorii sai. Noul viewer inlocuieste actualul background negru cu unul alb, insa compania sustine ca va pune mai mult accentul pe fotografie decat pe fundal.

Nu toti utilizatorii Facebook vor vedea aceste imbunatatiri de indata. Facebook a declarat ca imbunatarile vor fi introduse treptat, pe parcursul a cateva zile.

In ultima perioada, Facebook a retehnologizat anumite caracteristici. Saptamana trecuta, compania a anuntat modificari ale setarilor de securitate, care vor permite oamenilor sa blocheze anumite fotografii nedorite si alte elemente care contin tag-uri pe paginile lor de profil. Vineri, Facebook a lansat produsul Deal, care ofera utilizatorilor anumite cupoane discount provenind de la intreprinderile locale.
Adauga un comentariu