Facebook

FACEBOOK pe mobil: Atentie, aplicatia are acum acces la TOATE MESAJELE din telefon!

Publicat: 29 ian. 2014

FACEBOOK este disponibil pe telefoanele mobile de tip Android prin intermediul unei aplicatii dedicate, lansata de companie. Ultimul update al acestei aplicatii permite Facebook sa citeasca nu numai mesajele primite in reteaua de socializare, ci chiar si mesajele text din telefonul utilizatorilor.

FACEBOOK a introdus un update controversat al aplicatiei Facebook pentru telefonul mobil. Daca ai un telefon mobil android, trebuie sa stii ca la ultimul update Facebook iti cere permisiunea sa acceseze toate mesajele din telefonul mobil. Cum foarte multi utilizatori nu sunt atenti la ce dau „Accept„, este usor sa te lasi pacalit si sa oferi acces retelei de socializare la informatii personale.

Utilizatorii care au observat aceasta noua permisiune ceruta de update s-au declarat ingrijorati de felul in care Facebook incearca sa obtina acces la informatii personale. Scopul citirii mesajelor din telefon este, cel mai probabil, personalizarea reclamelor pe care reteaua de socializare le arata utilizatorilor.loading...

Adauga un comentariu