Stiri

FACTURA ASTRONOMICA primita de un utilizator de iPhone

Publicat: 08 ian. 2013

Un tanar din Marea Britanie a crezut ca e vorba de o greseala atunci cand compania de telefonie mobila la care era abonat, Orange, a decis sa ii suspende abonamentul la iPhone pentru neplata facturii.

Chris Bovis avea de platit 8900 de lire sterline pentru prima luna si urma o luna in care avea sa primeasca o factura de 10.000 de lire sterline.

Orange a incercat sa retraga banii pentru factura din contul barbatului si a decis sa ii blocheze abonamentul atunci cand a descoperit ca acesta nu avea destui bani in cont.

Bovis a fost taxat cu aceasta suma astronomica, aproximativ 103.379 de lei noi, pentru „trafic internet„, iar asta pentru ca iPhone-ul sau are un defect din fabricatie: trimite si receptioneaza nonstop date (chiar si atunci cand este inchis). Barbatul a cerut sa ii fie schimbat telefonul si a obtinut permisiunea celor de la magazinul Apple, dar Orange a insistat ca acesta sa plateasca, incercand inca o data sa scoata din contul barbatului 19.000 de lire sterline.

Intr-un final, Chris Bovis a primit scuze de la companie, care sustine ca e gata sa ii reduca factura la 0, scrie Daily Mail, daca vor avea dovada scrisa din partea Apple ca totul s-a datorat unei erori de constructie.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit