Eveniment-Social

Facultatea de Stomatologie, evaluata de europeni

Publicat: 13 sept. 2008

Timp de cateva zile, Facultatea de Medicina Dentara din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie (UMF) Gr. T. Popa a fost evaluata de catre Comisia de Educatie Europeana CID – CDF (Confederatia Internationala a Decanilor de Medicina Dentara de Expresie Franceza). Ieri, a avut loc prezentarea rezultatului obtinut de facultatea ieseana dupa evaluarea din punct de vedere didactic, al cercetarii stiintifice si al asistentei medicale.

Evaluarea a fost facuta de o comisie academica de prestigiu din arealul evaluatorilor europeni dintre care au facut parte prof. Bernard Pellat, presedintele CID – CDF, prof. Maurice Morenas de la Universitatea Clemond Ferrand sau prof. Sida Rida de la Universitatea Rabat. Potrivit prof. dr. Norina Forna, decanul Facultatii de Medicina Dentara, evaluarea pe criterii obiective, prin identificarea punctelor slabe si a celor forte, constituie un eveniment deosebit de important pentru recunoasterea internationala. „Suntem singura facultate evaluata pana la momentul de fata gratie faptului ca am inscris aceasta facultate in consiliul european, pe de o parte. Pe de alta parte, in ciuda faptului ca suntem doar membra, reprezentam si o forta in Romania ca organizare si evolutie, dar ca si nivel de pregatire atat a cadrelor didactice, cat si a studentilor. Prin faptul ca e prima oara cand se intampla acest lucru suntem onorati si in acelasi timp avem un impuls pentru viitor de a munci cu aceeasi abnegatie si prin ceea ce facem demonstram ca avem o pregatire de nivel inalt”, a declarat decanul Forna.loading...

Comentarii
  • mda…pregatire cu spagi grase…acea comisie ar trebui sa stea de vb si cu o buna parte din studenti sa vada cum sta treaba cu adevarat, sa-i intrebe pe acestia ce nu le convine.
    bosorogii care nu se dau plecati de la catedra de exemplu.

  • Cum sa se dea la o parte sefii si sefuletii…Oare nu se afla ei pe moshia lor? Nu sunt ei marii seniori care fac vizita de dimineata, la pranz si seara -eventual – ca sa stie pacientii mai ortomani..;cine-i dom` profesor si la cine trebuie dat dreptu`? Nu trebuie sa-si selecteze ei singuri colaboratorii – amantele&asistentii – care nu le fac probleme si mai ales, la un moment dat, concurenta? De ce sa fie spijiniti cei care se specializeaza sau s-au specializat deja `in afara` si/sau nu pupa-n fund? Nu e mai ushor sa-i iei alaturi pa cei mai „plecati” din shale, si a caror parinti sunt pregatitzi sa dea spagi (prime) de „instalare”..domnilor profesori? Ceilalti, nu-i bai, daca-s baietzi buni se descurca ei si in tarile straine, doar nu `geaba au invatat atata carte…Doar si Franta, si Anglia si Ghermania (cum spunea un adevarat profesor pe vremuri!) mai au nevoie (inca) de specialisti buni! Si cei mai buni care (se mai) afla in tzara, tre` sa faca joc de glezne..;sa nu supere prea tare pe dom` profesor.;;Cam atata doar! A era sa uit Ovidiu: nu uita ca eshti in tzara in care cel care plagiaza si inventeaza lucrari medicale publicate nicaieri, si ditai dom` profesor din capitala, este ales si primar…Really no comments!

  • of of, niviel europiean, uitati-va la voi, o gramada de hoti si nepriceputi. Macar de-ar pune cartia pi voi ca sa va mai bage in cap si meserie ca numai la bani va e capu!

Adauga un comentariu