News Flash:

Facultati cu locuri libere la buget

25 August 2008
5092 Vizualizari | 2 Comentarii
• La Universitatea Tehnica Gheorghe Asachi, pe cele 4.877 de locuri s-au inscris 5.604 candidati, insa la unele facultati mai sunt locuri disponibile chiar la buget • Cea mai cautata a fost Facultatea de Constructii si Instalatii, cu 1922 de candidati pe 499 locuri bugetate, iar cea mai putin atragatoare a fost Facultatea de Textile - Pielarie si Management Industrial, la care doar 170 de candidati si-au depus dosarul pe cele 378 de locuri subventionate, la sesiunea din iulie
La una din cele mai cautate facultati in anii anteriori, Facultatea de Automatica si Calculatoare din cadrul Universitatii Tehnice Gheorghe Asachi, sesiunea de toamna va fi organizata in perioada 1-14 septembrie, depunerea dosarelor fiind stabilita pentru intervalul 1 - 7 septembrie. La specializarea Ingineria Sistemelor (Automatica si Informatica Aplicata) mai sunt disponibile 48 de locuri in regim bugetat si 58 in regim la cu taxa, in schimb, pentru specializarea Calculatoare si Tehnologia Informatiei, sunt scoase pentru concursul din toamna 52 de locuri nebugetate. Aceasta sesiune de admitere va fi una de concurs de dosare, ca propunere, iar daca solicitarile vor fi mai mari, se va decide daca se va sustine testul grila, cum s-a procedat la sesiunea din iulie. O alta facultate care sustine si sesiunea de toamna a admiterii este cea de Textile - Pielarie si Management Industrial. Aici, pe cele 378 subventionate s-au inscris doar 170 de candidati, fiind disponibile si 175 de locuri in regim de taxa. La celelalte facultati, precum Facultatea de Mecanica, unde sunt 141 de locuri disponibile in regim de taxa, mai sunt locuri libere in acelasi regim. Exceptie face Facultatea de Arhitectura din cadrul Universitatii Tehnice, unde s-au ocupat toate locurile din sesiunea de vara. Cea mai cautata a fost Facultatea de Constructii si Instalatii, cu 1922 de candidati pe 499 locuri bugetate, iar cea mai putin atragatoare a fost Facultatea de Textile - Pielarie si Management Industrial, la care doar 170 de candidati si-au depus dosarul pe cele 378 de locuri subventionate, la sesiunea din iulie. Candidatii declarati admisi, dar care nu au depus diploma de bacalaureat si foaia matricola, in original, la dosarul de concurs, daca doresc sa pastreze locul obtinut trebuie sa depuna actele in original, la secretariatul facultatii. Cei care nu au facut acest lucru pana acum mai pot face aceasta in perioada 25 august - 1 septembrie, intre orele 9.00 - 14.00, la sediul comisiei de admitere pe facultate. In caz contrar, acesti candidati vor fi declarati respinsi.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

lavinia  | #41456
as vrea sa stiu si eu data publicarii acestui articol...daca e pt acest an 2009...multumesc
lavinia  | #41457
da...multumesc ca va obositi sa imi raspundeti...
Adauga comentariu
Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1429 (s) | 22 queries | Mysql time :0.018498 (s)