Diete si regimuri

Faimoasa dieta a cardiologilor: vă ajuta să slăbiți 10 kilograme într-o săptămână

Publicat: 24 feb. 2021
grasime burta femeie
Puteți mânca toate aceste alimente calde sau reci, dar trebuie să le consumați în ordinea corectă și să nu omiteți niciodată o masă!

De obicei, nutriționiștii oferă dietele potrivite persoanelor care au nevoie de ele. Aceasta este o dietă creată de un celebru cardiolog care vă va ajuta să slăbiți 10 kilograme în doar o săptămână! De fapt, cardiologia este o ramură a medicinei care studiază inima și procesele circulatorii. Cu toții trebuie să vizităm un cardiolog pentru a ne examina inima înainte de a începe o dietă strictă. Când corpul nostru trece prin schimbări, pot apărea câteva probleme care ne pun sănătatea în pericol.

Una dintre cele mai frecvente probleme din zilele noastre este excesul de greutate, care este legat de majoritatea atacurilor de cord. Acesta este motivul pentru care acest celebru cardiolog a decis să creeze o dietă specială, combinată cu exerciții fizice, care te-ar putea ajuta să slăbești fără a-ți deteriora inima.

Această nouă dietă recomandată de un cardiolog este un mare succes: în timpul acestui regim alimentar, micul dejun ar trebui să fie același. Trebuie să fie compus dintr-un fruct (portocală, piersică, pere, pepene verde, pepene galben). Cu toate acestea, nu trebuie să consumați banane sau struguri la micul dejun!

Faimoasa dieta a cardiologilor: vă ajuta să slăbiți 10 kilograme într-o săptămână

ZIUA 1

Prânz
o portocala
1 ou fiert
1 cană de iaurt (200 ml)

Cina
2 roșii
2 ouă fierte
½ castravete sau 1 bucată mică de salată verde
2 biscuiți

ZIUA 2

Prânz
1 portocala
1 ou fiert
1 cana de iaurt

Cina
125 grame carne de vită (fiartă)
1 roșie
1 felie pâine prăjită
1 portocala
1 ceașcă de cafea sau ceai (fără zahăr).

ZIUA 3

Prânz
1 ou fiert
1 portocala
O cană de iaurt
1 castravete sau salată verde

Cina
125 g carne de vită fiartă
1 portocala
1 felie pâine prăjită
1 ceașcă de ceai sau cafea (fără zahăr)

ZIUA 4

Prânz
125 grame de brânză sau lapte de vacă
1 roșie
1 pâine prăjită

Cina
125 grame carne de vită (fiartă)
2 roșii
1 măr
1 pâine prăjită

ZIUA 5

Prânz
200 de grame de carne sau pește fiert
1 roșie
1 pâine prăjită

Cina
un morcov fiert, mazăre sau cartofi

Gătiți-vă legumele sau carnea fără sau cu o cantitate foarte mică de sare! Luați o pauză în ziua 6 și ziua 7 și continuați dieta în ziua 8. Atunci când implementați această dietă, alcoolul este strict interzis! La cinci zile după ce ați început acest plan de dietă, veți pierde 5-10 kilograme.

Luați o pauză de 2 zile și începeți aceeași dietă de 3 ori (5 zile + 2 zile pauză). Acest lucru vă va ajuta să evitați efectele secundare. Dacă mâncați persistent în fiecare zi, cu excepția zilei de luni, kilogramele nu vor mai reveni.

În cursul zilei de luni, ar trebui să luați următoarele mese:

Mic dejun: 1 cană de suc de lămâie (fără zahăr)
Prânz: 1 măr
Cina: 1 ou fiert, 1 roșie

Puteți mânca toate aceste alimente calde sau reci, dar trebuie să le consumați în ordinea corectă și să nu omiteți niciodată o masă! Nu uitați, dacă mâncați aceste alimente într-o ordine greșită sau pur și simplu treceți de la un aliment la altul, dieta nu va funcționa corect!

Adauga un comentariu