Actualitate

Faimosul Ludovic Orban a gasit rezolvarea problemelor din invatamantul romanesc! Iata cat de penibil a ajuns seful PNL 

Publicat: 16 mai 2019
1

Inca un moment penibil care il are in prim-plan pe seful PNL. Ludovic Orban pare sa aiba foarte mult timp liber la dispozitie, mai ales ca acesta din cate se stie din presa, nu ar avea un job??, iar modul in care acesta isi procura toate cele necesare pentru un trai decent, este total sub ceata??. In alta ordine de idei, Ludovic Orban, foloseste timpul liber pe care il are, intr-un mod extrem de controversat. Intr-o conferinta sustinuta, Ludovic Orban vrea sa ''revolutioneze'' educatia din Romania. In schimb, modul in care acesta vrea sa o revolutioneze, lasa de dorit si atinge cote alarmante ale penibilului.

Presedintele PNL, Ludovic Orban, angajat part-time la o firma de constructii abonata la banii statului

Liderul PNL a mai declarat ca sustine scoaterea baladei "Miorita" din programa scolara. 

Seful PNL, Ludovic Orban, a ramas iar fara serviciu? Raspunsul lui este SOCANT: "Permiteti sa nu raspund la aceasta intrebare" – FOTO, VIDEO

Nu numai fatalismul care exista si faptul ca un om, desi este instiintat ca o sa i se intample ceva rau, nu face nimic, mai sunt si alte lucruri care nu cad. (…) Sunt niste chestiuni acolo care intra in subconstientul copilului care invata aceasta poezie (…), care reflecta o mentalitate contrara unei societati care trebuie sa evolueze, care trebuie sa se dezvolte, care trebuie sa bata carari nebatute, trebuie sa recupereze trecutul pe care l-a mostenit nu din cauza noastra", a afirmat Ludovic Orban. 

Comentarii
  • La vasta sa cultura, aceasta caricatura care conduce un partit istoric pervertit peste noapte intr-o gashka de penali basishti de alde blaga, videanu et company si proastele satului gen gorghiu, turcan etc ar trebui sa isi dea cu parerea, intre doua reprize de lins boooci ioh(anus)iste, doar despre drosophilele care se sinucid in paharul sau de spritz.

Adauga un comentariu