Diete si regimuri

Faina de grau da dependenta: paine delicioasa fara gluten

Publicat: 02 ian. 2015
Partea de gliadina din proteina de gluten are puternice proprietati ce dau dependenta, simuland efectele opiaceelor asupra receptorilor cerebrali. Acest lucru creeaza pofta pentru tot mai mult gluten, facand din grau cereala indragita a corporatiilor alimentare, intrucat acestea pot determina clientii sa cumpere in mod repetat doar prin simpla includere a graului in produsele lor.
Prezenta gliadinei in grau mai alimenteaza si epidemia de obezitate, intrucat oamenii continua sa revina pentru tot mai mult grau, iar efectele periculoase ale graului continua sa se inmulteasca si sa se potenteze reciproc.

Mituri despre dieta fara gluten 

Iata cum sa faci o paine delicioasa fara gluten
Ingrediente:
1 ½ cani de faina de migdale
¾ cana de tapioca
o cana de seminte de in rasnite
½ lingurita de sare fina de Himalaya
½ lingurita de bicarbonat de sodiu
1 lingurita de miere cruda (bruta, neprelucrata)
1 lingurita de otet din cidru de mere
½ lingurita de ulei organic din nuca de cocos, pentru ungerea tavii


loading...

Adauga un comentariu