Actualitate

Falimentele il arunca in strada! Justitia nu il mai iarta pe acest parlamentar tepar!

Publicat: 21 sept. 2014
1

@ Daca acum cateva luni poza in supravietuitor al crizei, acest senator risca acum sa piarda tot ce are @ Datoriile uriase si falimentele repetate l-au distrus pe un cunoscut afacerist si politician

Dupa ce s-a laudat intens cu realizarile sale in afaceri si mai nou in politica, senatorul iesean Ionel Agrigoroaei risca sa piarda totul. Acesta a sustinut timp de mai multi ani ca detine reteta iesirii cu succes din faliment si ca este si un politician de top. Din nefericire pentru el, creditorii sai nu au crezut povestile omului de afaceri. Acestia si-au pierdut rabdarea si vor sa-si recupereze si ultimul leu datorat de politician. Astfel, in data de 25 septembrie 2014, Agrigoroaei va avea o noua intalnire cu judecatorii, care vor trebui sa dea un raspuns cererii de atragere a raspunderii pentru fostul afacerist in cazul falimentului Aya Sports SRL. Creditorii vor ca Agrigoroaei sa raspunda cu bunurile personale pentru falimentarea firmei de echipament sportiv. In dosarul falimentului Aya Sports sunt inscrisi mai multi creditori care au de recuperat sume importante de la senatorul falimentar, insa cei care cer atragerea raspunderii sunt cei de la Administratia Judeteana a Finantelor Publice.

Perioada neagra pentru Agrigoroaei

Ultima perioada a fost deosebit de neagra pentru Ionel Agrigoroaei. Atat pe plan politic, cat si economic senatorul a inregistrat esecuri, chiar daca a incercat sa pozeze intr-un mare om politic, culmea, membru al comisiei economice de la Senat. Dupa ce a esuat lamentabil in incercarea de a trece de la partidul lui Dan Diaconescu in barca puterii, fiind nevoit sa se intoarca spasit la PP-DD, pe senatorul iesean l-au ajuns din urma greselile trecutului. Procurorii Parchetului General l-au trimis in judecata pe Agrigoroaei, alaturi de alti complici, pentru savarsirea infractiunilor de fals si inselaciune. Astfel, afaceristul iesean este acuzat ca s-ar fi folosit de acte false pentru a obtine un credit de la o banca. Culmea ironiei este ca dupa ce a obtinut acest credit, Agrigoroaei nu a mai dat niciun ban inapoi, la fel procedand si in cazul altor imprumuturi de zeci de mii de euro, in contul sau adunandu-se datorii de peste jumatate de milion de euro.

Pe numele lui Ionel Agrigoroaei si a sotiei sale sunt formulate mai multe cereri de executare silita din partea mai multor banci si a unor societati de recuperari creante care se straduiesc sa-si mai atenueze din pierderile provocate de datornicul politician. Problema pentru creditorii care vor sa isi recupereze banii de la Agrigoroaei este data de faptul ca acesta nu mai are proprietati semnificative care sa fie vandute. Tot din cauza datoriilor, acesta si-a pierdut casa de pe Sarariei si, conform declaratiei de avere, in posesia senatorului iesean ar mai ramane cateva terenuri, o plantatie de nuci si niste stupi. Este destul de greu de crezut ca vanzarea acestora va acoperi sumele uriase pe care acesta trebuie sa le plateasca.

Comentarii
  • Trebuie sa mai invete si bancile sa piarda s-au obisnuit doar sa marcheze profit? Sa mai taie din lefurile angajatilor sa acopere gaurile facute de ei pt ca nu au fost in stare sa previzioneze un business inainte de al finanta

Adauga un comentariu