National

Falimentul nu l-a dezarmat! Nicolae Guta e, acum, patron de restaurant

Publicat: 11 iul. 2019
1

Nicolae Guta isi ridica restaurant! Asta dupa ce a dat faliment intr-o alta afacere, cu un club de manele care nu i-a mers asa cum si-a dorit celebrul artist. Restaurantul pe care si l-a propus se va deschide in Petrosani.

Nicu, fiul manelistului, care se ocupa de afacerile din Petrosani ale familiei, a dat anunt ca angajeaza personal pentru restaurant.

„Caut Bucatar / Bucatareasa si personal pentru un restaurant (barman, ospatar) ce se va deschide in zona Petrosani. Salariu atractiv”, a postat fiul lui Nicolae Guta.

Acum cativa ani, Guta a avut un club de manele in Petrosani, care a dat faliment la doar trei ani de la inaugurare. Ghiar manelistul canta acolo foarte des.

Vezi si:  Celebrul Dani Mocanu da de pamant cu Jador! A rupt tacerea! Ce a declarat manelistul

Nicoleta Guta si-a tras decapotabila

Nicoleta Guta nu are foarte mult noroc in viata personala, insa compenseaza in plan profesional, unde ii merge de minune. Recent, vedeta si-a achizitionat o super decapotabila, un Mercedes Cabrio alb.

Manelista a fost vazuta in orasul natal, Petrosani, la volanul bolidului de lux, o achizitie de ultima ora a fiicei lui Nicolae Guta. Masina blondinei a fost vazuta de fani si la filmarile unui videoclip, care au avut loc pe malul unui rau, la iesirea din Petrosani.  “Dragii mei fani, voi lansa in curand videoclipuri noi la cel mai frumoase melodii ale mele. Fiti pe pe faza, urmeaza cod rosu de hituri. Va  pup si va iubesc”, este mesajul transmis de Nicoleta pe retelele de socialuzare.

Sursa: cancan.ro

 

Comentarii
 • I-auzi una:
  „Ghiar manelistul canta acolo”…
  GHIAR nu glumești, manelistule… aaaa, scuze!… „jurnalistule”?!
  I-auzi doua:
  „videoclipuri noi la cel mai frumoase melodii”
  A?! CEL?

Adauga un comentariu