Actualitate

Familia indurerata a femeii zdrobite de un TIR pe trecerea de pietoni in Baza 3 aprinde zilnic lumanari in memoria acesteia – FOTO

Publicat: 21 apr. 2019

Femeia in varsta de 72 de ani a avut parte de un sfarsit cumplit. Aceasta s-a angajat regulamentar in traversarea strazii, pe culoarea verde a semaforului, insa nu a fost observata de soferul unui TIR. A fost acrosata si tarata cativa metri. Batrana nu si-a pierdut viata pe loc, ea a fost transportata la spital, insa a decedat in sala de operatie. 

In ultimele zile, familia indurerata a femeii a aprins zilnic lumanari in memoria acesteia in zona in care s-a produs teribilul accident. 

Vezi aici: Exclusiv! Imagini de pe camere de supraveghere! Iata momentul tragediei de pe Calea Chisinaului! O femeie a murit strivita de un TIR – FOTO, VIDEO

Comentarii
  • Pun lumanari unde le convine. Nu la spital, unde a murit; nu pe trecere, unde a fost lovita. Alegem dintre cele trei un loc mai…linistit. Unde a fost tarata. „Tehnic”, e cel mai potrivit loc. Trecere de pietoni, culoare verde? nu zic…dar mai holbati ochii, ca-i ditai camionul pe care-l poti observa usor. Dar asa e romanul, el are dreptul ! E VERDE! in Italia, oamenii se opresc la marginea trotuarului si-ti fac semn sa treci, cand te vad cu mastodontul. Aici, iti dai si viata pentru dreptul tau sfant, de-a trece pe verde.

    • Unde se opresc in Italia? Ai visat tu poate. In Italia sar in fata masinii fara sa se uite si de cele mai multe ori nu sunt pe trecere. Dar hai să-i pupam pe altii in fund, sa nu ne întrebăm de ce nu avem sosea de centură adevarata. Bai trolule vezi ca s-a trezit Chiriac si tre sa il pupi in posturile.

    • @Lepro rezistenta mars si sterge-i la fund pe vestici, dupa principiul tau ar trebui sa ne oprim la fiecare intersectie sa ne asiguram ca nu vine „meseriasul”. Esti un tractorist fara tara, ramai acolo, nu avem nevoie de lingatori de dosuri, de rasa umana care la greu fuge afara si apoi comenteaza. Diaspora e mai rea ca ciuma rosie.

Adauga un comentariu