Cancan

Familia Maxer a ajuns la sapă de lemn? Din ce bani trăiesc Dinu și Deea

Publicat: 10 dec. 2020
dinu si deea maxer la un eveniment
Anul acesta nu a fost deloc ușor pentru Dinu și Deea Maxer. Nu doar problemele de sănătate cu care s-au confruntat le-au dat bătăi de cap, ci și problemele financiare

Familia Maxer a ajuns la sapă de lemn? Aceasta este întrebarea la care încercăm să răspundem în rândurile de mai jos. Se pare că anul 2020 nu fost unul foarte ușor pentru familia Maxer. Pe lângă problemele de sănătate cu care s-au confruntat, se pare că și problemele financiare le-au cam dat bătăi de cap. Din cauza evenimentelor care au fost anulate în contextul pandemiei de coronavirus, veniturile financiare ale familie au scăzut drastic.

Familia Maxer a ajuns la sapa de lemn?

Anul 2020 nu a fost deloc ușor pentru Dinu și Deea Maxer. Nu doar problemele de sănătate cu care s-au confruntat le-au dat bătăi de cap, ci și problemele financiare. Cum evenimentele au fost anulate nici banii n-au mai fost că-n alți ani.

Lipsa evenimentelor le-a cam dat de furcă lui Dinu și Deei Maxer. Cei doi erau obișnuiți să colinde țara-n lung și-n lat pentru a onora cererile oamenilor care voiau să se distreze alături de ei. Contractele s-au dus pe apa sâmbetei, șirul lung de evenimente din noaptea dintre ani s-a transformat în cină cu familia. Iar banii vin doar din câteva contracte de imagine și drepturile de autor.

„Luna decembrie nu era o lună plină de evenimente, pentru că nu cântăm colinde, chiar dacă Dinu a compus câteva, noi aveam alte proiecte cu alte genuri muzicale ce se pretau bine de Revelion. De obicei prezentam un eveniment toată noaptea în calitate de gazde, într-o locație, și susțineam acolo două recitaluri sau în alți ani aveam mai multe recitaluri în mai multe locațîi, maximum 6 într-o noapte. Așa ne-am petrecut toate Revelioanele. Uneori despărțiți, că să putem onora toate cererile de spectacolele.

Anul ăsta de Revelion vom fi acasă, cu copiii. E o premieră. Din fericire, în perioada asta Dinu a mai compus câte o piesă unor artiști, mai sunt și drepturile de autor care există că venituri (foarte mici, de altfel), plus câte un contract de imagine. Toate astea ne fac să supraviețuim. ” , au declarat Dinu și Deea Maxer pentru Click.ro

Deea Maxer: „Pentru noi a fost un an bun pe plan familial”

Chiar daca pandemia le-a afecatat traiul de viață, soții Maxer recunosc că totuși pentru ei a existat un mare motiv de bucurie.  Deea a adus pe lume o fetiță, iar asta nu poate decât să le facă și mai fericite zilele. Iar după toate problemele prin care au trecut, nu-și mai doresc decât sănătate și că anul următor să fie mai productiv.

„2020 este primul an din viața fiicei noastre. Pentru noi a fost un an bun pe plan familial, iar vara petrecută pe litoralul nostru cu contract de muncă ne-a adus satisfacțîi. Am avut practic și vacanță, dar am și muncit. Copiii sunt mereu cu noi și avem amintiri minunate. Sănătatea familiei noastre nu a fost afectată de virus și suntem recunoscători. Sperăm să fie bine în continuare.

„Ne dorim să fim sănătoși. Să ne meargă proiectele muzicale, să reluăm spectacolele.. Sperăm la un 2021 mai productiv.”

Deea Maxer a slăbit spectaculos după naștere

După ce a slăbit spectaculos, soţia lui Dinu Maxer s-a pozat în bustieră şi în pantaloni scurţi. Vedeta şi-a etalat noile forme pe reţelele de socializare și a precizat că nu a ţinut nicio dietă! Bruneta a şocat pe toată lumea cu apariţia ei demnă de invidiat. Soţia lui Dinu Maxer s-a pozat doar în bustieră și pantaloni scurți și și-a lăsat la vedere abdomenul super lucrat.

Deea le-a spus fanilor că nu a ținut vreo dieta stricta ci doar a a avut grija să aibă o alimentație sănătoasă. Ea s-a apucat de sport şi are un stil de viaţă sănătos. Ba chiar îşi îndeamnă şi fanii de pe reţelele de socializare să îi urmeze exemplul pentru că un stil de viaţă sănătos este extrem de important pentru sănătate pe termen lung.

Nu țin vreo DIETĂ. Este un nou stil de viață, un plan alimentar și sportiv personalizat pentru mine. Eu am lăsat scuzele și m-am pus pe treabă #nutrition #sport #newlife #newme #moments #fitness #getfit”, a fost mesajul postat de artistă pe Instagram.

Adauga un comentariu