Secretele istoriei

Familia Regala britanica boicoteaza Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia. Motivul este otravirea unui fost spion rus.

Publicat: 15 mart. 2018

Premierul britanic Theresa May a anuntat miercuri un boicot al viitoarei Campionatul Mondial de Fotbal, in Rusia, al membrilor Guvernului britanic si familiei regale.

Premierul britanic i-a cerut lui Vladimir Putin explicatii, dupa ce s-a descoperit ca fostul spion Serghei Skripal a fost atacat cu un gaz neurotoxic "novicioc". Theresa May a vorbit ieri in Camera Comunelor, acuzand oficial Rusia pentru atacul asupra lui Serghei Skripal si a fetei sale.

"A fost o sfidatoare tentativa de asasinat impotriva civililor nevinovati pe pamantul nostru", a declarat premierul britanic, anuntand ca a fost folosit un gaz neurotoxic "novicioc", o arma dezvoltata de URSS spre sfarsitul Razboiului Rece. ”Confirm ca niciun ministru sau membru al familiei regale nu va asista la Campionatul Mondial de Fotbal in Rusia in aceasta vara”, a declarat sefa Guvernului in Camera Comunelor.loading...

Adauga un comentariu