National

Familie TERORIZATA de hoti. Unul din membrii familiei a fost INJUNGHIAT

Publicat: 10 oct. 2014
Momente de groaza pentru membrii unei familii din localitatea timiseana Belint. Dupa ce hotii i-au pradat de 30.000 de euro, la cateva zile distanta, i-au atacat din nou. Un individ mascat a intrat peste ei si in incercarea de a scapa l-a injunghiat pe unul dintre membrii familiei.
Calvarul familiei a inceput in 27 septembrie. Erau plecati din tara, iar in momentul in care s-au intors si-au gasit casa ravasita, potrivit tion.ro. Hotii au plecat cu 30.000 de euro gasiti intr-un seif si, cand nimeni nu se astepta, au lovit din nou. De aceasta data, la sediul firmei familiei, acolo unde oamenii s-au dus sa doarma pentru ca le era frica sa mai ramana noaptea in casa.

Citeste si:Fiul unui deputat, INCULPAT pentru furtul a 2 milioane de numere de carduri de credit

 
„Dupa doua zile a venit, din nou, in fata firmei unde ne-am mutat toti, pentru ca ne era frica sa mai dormim acasa dupa ce am patit. Cand ne-am pus sa dormim, a aparut o persoana cu masca, cu cagula pe cap. A observat-o tatal meu. Am iesit afara, eu cu tatal meu, dupa care pe mine m-a taiat cu cutitul si tatal meu a ramas in continuare sa fuga dupa el sa-l prinda. Am chemat politia, a venit toata lumea si, dupa, eu am plecat la spital, iar la doua ore l-au prins pe cel care m-a taiat”, a povestit tanarul.
Suspectul a fost dus de politisti la audieri, insa procurorul care se ocupa de caz nu a considerat necesara retinerea barbatului pentru 24 de ore si prezentarea lui, mai apoi, cu propunere de arestare preventiva. Asta desi agresorul i-a atacat pe membrii familiei, iar, in momentul in care a fost prins, se afla la volanul unui autoturism, desi nu poseda permis de conducere.


loading...

Comentarii
Adauga un comentariu