Sport

Fanii din programul DDB, tot mai aproape să preia Dinamo. Ultimul anunț: „Este o realizare extraordinară pentru România”

Publicat: 16 iul. 2020
Clubul Dinamo București va ajunge în curând pe mâna fanilor din programul DDB.
Fanii din programul DDB, tot mai aproape să preia Dinamo.

Programul DDB a depășit pragul de 8.000 de membri și se apropie să strângă suma de 3 milioane de lei, bani veniți din cotizații, donații și bilete online, iar fanii din programul DDB, tot mai aproape să preia Dinamo

Programul DDB a depășit pragul de 8.000 de membri și se apropie să strângă suma de 3 milioane de lei, bani veniți din cotizații, donații și bilete online, iar fanii din programul DDB, tot mai aproape să preia Dinamo.
Anunțul a fost făcut de PCH, pe Facebook:

„Programul DDB tocmai a depășit pragul de 8.000 de membri și este gata să spargă un alt prag, cel al sumei totale de 3 milioane de lei din cotizații, donații și bilete online.

Fanii DDB, tot mai aproape să preia Dinamo: „Este o realizare extraordinară pentru România”

Este o realizare extraordinară și în același timp neașteptată pentru un club din România. Dorim să-ți mulțumim pentru că ești parte din acest proiect!
Mulți dintre membrii DDB, mai ales dintre cei cu venituri mai mari, atât din țară, cât și din străinătate, ne-au solicitat crearea unei categorii intermediare de membri. Cei mai mulți au sugerat o cotizație de 50 euro/lună.

Am lucrat la acest lucru și de astăzi punem la dispoziția membrilor categoria DDB PREMIUM, cu o cotizație de 48 euro/lună, cu posibilitatea de a achita această sumă lunar, prin plăți care se fac în mod automat. Am dat drumul și unei alte categorii, ELITE PREMIUM, cu valoare de 19.480 Euro/an, pentru că am primit și astfel de solicitări. Sperăm ca și evoluția echipei să se ridice în curând la un alt nivel de dăruire și de performanță”, se arată în comunicatul emis de PCH și distribuit și de clubul Dinamo.

DDB, la un pas să preia Dinamo

Pachetul majoritar de acțiuni al clubului Dinamo este foarte aproape de a fi preluat de suporterii din programul DDB.
Ionuț Negoiță și-a dat acordul ca Dinamo să fie preluată de suporteri și a semnat memorandumul de înțelegere. Actualul finanțator trebuie să le pună la dispoziție fanilor toate documentele solicitate, în termen de trei zile.

După 15 zile, la finalizarea auditului financiar, suporterii din programul DDB vor consulta rezultatele și vor decide prin vot dacă vor prelua pachetul majoritar de acțiuni. În acest moment, suporterii dețin 20,06% dintre acțiunile de la Dinamo, reușind să preia un nou pachet la începutul acestei luni, după un împrumut făcut clubului, din care au fost plătite salariile jucătorilor.

Eugen Neagoe nu-i iartă pe fanii DDB

Eugen Neagoe a stat puțin timp pe banca lui Dinamo, dar are amintiri teribile după perioada petrecută la gruparea din Ștefan cel Mare. Nu doar pentru infarctul suferit în timpul partidei cu Universitatea Craiova, ci din cauza atmosferei agitate din jurul echipei. Tehnicianul de 52 de ani a fost contestat de suporterii alb-roșii dinainte de instalare.

„Nu mi-am imaginat vreodată că s-ar putea întâmpla așa ceva. A fost o măgărie, până la urmă. Nu s-a întâmplat niciodată ceva de maniera asta în România, până la acel moment. A fost o mizerie, nu vreau să îmi mai aduc aminte. În momentul în care suporterii opresc autocarul echipei și ceartă ei jucătorii și se dau atotștiutori. Toate astea duc la rezultatele pe care le are echipa în acest moment. E una din cauze. Suporterii asta și-au dorit și asta au avut. Ei au vrut să ia decizii, să conducă ei. Asta i-a adus în situația de acum, din păcate pentru ei”, a declarat Eugen Neagoe într-un interviu pentru AntenaSport.

Eugen Neagoe: „Sunt mulți care se bat cu pumnul în piept”

Neagoe a avut și cuvinte de laudă pentru fanii care au ținut clubul în viață prin contribuțiile în bani și crede că Ionuț Negoiță nu merită blamat pentru situația în care a ajuns clubul.

„Ei merită felicitări pentru ce au făcut în această perioadă, au ajutat clubul cu bani, s-au mobilizat exemplar, bravo lor. Dar fotbalul e foarte complicat, iar un club de fotbal nu e floare la ureche, nu se conduce foarte ușor. O echipă nu se face așa ușor.

Nu că nu văd cu ochi buni, dar nu cred că ei pot să conducă acest club și că ei pot să susțină financiar acest club, la un nivel bun, la un nivel de Liga 1. Nu mai vorbesc la un nivel de cupe europene, un nivel de primele trei locuri, este clar… e demonstrată asta. Negoiță a făcut tot ce a putut pentru Dinamo. Omul a spus că nu mai poate să ducă clubul la un nivel pe care și l-ar dori și el. Sunt mulți care se bat cu pumnul în piept și vorbesc, dau sfaturi și nu se duce nimeni să pună 10 milioane pe masă și să preia clubul, sau 5 milioane, sau trei, sau două. Să facă ceva pentru Dinamo. Nu am văzut până acum și sunt foarte mulți oameni, inclusiv dinamoviști, care ar putea să facă asta”, a mai spus Neagoe.

Adauga un comentariu