Magazin

Fantomele l-au fugarit pe Adrian Minune din apartamentul in care statea

Publicat: 29 mart. 2013

Adrian Minune si sotia lui, Cati, s-au mutat din apartamentul in care stateau dupa ce au trecut prin momente terifiante din cauza unor fenomene inexplicabile.

Sotia cantaretului de manele a povestit ca, in urma cu 17 ani, stateau intr-un mic apartament, in care au aflat, mai tarziu, ca se spanzurase cineva.

Stand mai tot timpul acasa, Cati a fost martora multor fenomene inexplicabile. Ea s-a speriat teribil in momentul in care a vazut doi copii la fereastra geamului, desi ei stateau la etajul trei! Altadata, i-a aparut tatal ei, decedat cand ea avea 4 ani, si i-a spus ca va avea grija sa nu pateasca nimic.

Si soacra ei a vazut un domn imbracat in negru in usa aparmentului, care a disparut dupa cateva secunde. Singurul care nu a crezut niciodata in aceste aparitii a fost Adrian Minune, desi a recunoscut si el ca de multe ori a fost suprins de usa barului care se deschidea, chiar daca era incuiata.

Abia mai tarziu, dupa ce se mutasera, cantaretul i-a dat crezare sotiei, dupa ce a aflat si de la alti locatari ai apartamentului despre fenomene la fel de stranii, scrie libertatea.roloading...

Comentarii
  • Bineinteles ca dupa vreo cateva prafuri trase pe nas mai vezi si fantome si chiar cai verzi pe pereti si uite asa ii vine inspiratia Piticului Minune si mai scoate un mare sheet BY ADY

Adauga un comentariu