Economic Local

Fara apa potabila si presiune scazuta din cauza turbiditatii apei din sursa Timisesti

Publicat: 25 iul. 2018
1

Precipitatiile consistente înregistrate în ultimele ore în bazinul hidrografic al râului Ozana au determinat antrenarea masiva de aluviuni si infiltrarea acestora în drenul nou al sursei Timisesti, ce au condus la o crestere a turbiditatii cu mult peste limita admisa.

Citeste si: Bilantul activitatilor desfasurate la nivelul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi in anul 2017 – FOTO

În aceste conditii, începând de marti, 24 iulie 2018, orele 22:00, pâna la revenirea la normal a valorilor de turbiditate, ApaVital se afla în situatia de a furniza apa în functie de rezervele de apa acumulate în rezervoare si, treptat, de a întrerupe furnizarea apei catre utilizatorii din localitatile Iugani, Nisiporesti, Mogosesti-Siret, Rachiteni, Strunga, Târgu  Frumos, Bals, Costesti, Razboieni, Ion Neculce, Baltati, Sârca, Letcani si Valea Lupului.

Citeste si: Moloz si gunoaie aruncate in cantitati mari pe spatiile verzi din Iasi

"Începând cu ora 19:00, în orasul Iasi se va distribui apa în regim de avarie, cu presiune scazuta. Pentru informatii suplimentare sau alte sesizari, clientii pot suna la numarul de telefon 0232.969", au precizat reprezentantii ApaVital Iasi.

Citeste si: Fonduri europene pentru modernizarea infrastructurii agricole

 

 

Adauga un comentariu