National

Fara cuvinte! Un profesor a gasit ciorna unui elev, uitata in banca: „Timpul se scurge repede! Trebuie sa inveti sa zambesti si sa uiti de griji. Ce mai astepti?”

Publicat: 07 iul. 2016
1

Un pusti de zece ani a reusit sa emotioneze un profesor care i-a gasit ciorna uitata in banca, dupa ce acesta sustinuse examenul de admitere in clasa a V-a, la un colegiu din Capitala, noteaza adevarul.ro. Potrivit sursei citate, examenul a avut loc la Colegiul National I.L. Caragiale din Capitala si a constat in sustinerea a doua probe distincte la Romana si Matematica. Dupa ce s-a terminat prima proba, cea de limba romana, profesorii au descoperit in banca unui elev, ciorna acestuia, in care si-a notat gandurile.

„Copilaria este cea mai importanta etapa din viata unui om. Trebuie sa inveti sa zambesti si sa uiti de toate grijile tale. Orice gand razvratit de-al unui copil te poate face bucuros. Nu este o taina a lumii, dar daca ai fost vreodata trist, se spune ca asa vei ramane toata viata. Fiecare copil se dezvolta. In curand, acesta va deveni adult, iar mai tarziu, moartea il va primi cu bratele deschise. Ce mai astepti?! Distreaza-te cat esti copil! Lasa-ti gandurile triste spre adulti si baga de seama, timpul se scurge repede!”, a lasat scris in banca elevul.

Adauga un comentariu