Magazin

Farmaciile Ropharma – Ai grijă de sănătatea micuțului tău în fiecare anotimp

Publicat: 26 feb. 2020

Indiferent de anotimp, sănătatea micuților poate fi ușor influențată de diverse aspecte. Fie că este vorba de o alimentație nepotrivită, de virozele prezente în aer și la grădiniță sau de temperaturile specifice anotimpurilor sau pur și simplu de fiecare sistem imunitar în parte.

Odată cu înaintarea în vârstă copii pot fi ajutați să lupte împotriva răcelilor sau a gripei cu ajutorul unor suplimente alimentare cu vitamina C, zinc, propolis, cătină. Astfel, EPID Propolis Immunepid Junior se clasează printre cele mai apreciate suplimente alimentare create special pentru juniori. Vitamina C contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, la funcționarea sistemului imunitar și a metabolismului, zincul și cătina au rol similar cu cel al vitaminei C și luptă pentru menținerea sistemului imunitar la cote înalte, iar cătina și echinacea contribuie la apărarea naturală a organismului.

Pentru juniorii cu vârste cuprinse între 2 și 12 ani este recomandat un pliculeț dizolvat într-un pahar de apă dimineața la micul dejun.

Totodată, copiii au nevoie de regim alimentar echilibrat bazat  fructe și legume proaspete, carne slabă și evitarea zahărului în exces.  De asemenea, aerisirea corespunzătoare a camerelor de acasă și evitarea unui mediu toxic este abolut necesară pentru ca juniorul să respire aer curat îndiferent de anotimp.

Copiii au nevoie de un mediu prielnic de dezvoltare, un mediu fără stres și energie negativă în care să poată crește sănătos, plin de energie și departe de orice factor perturbator din mediul extren.

Este nevoie de un control periodic pentru a ne asigura că totul este în regulă și că cel mic se dezvoltă corespunzător, însă nu trebuie făcut abuz pentru a nu stresa copilul. De asemenea, este necesar ca acesta să poată descrie simptomele pe care le simte în cazul în care se confruntă cu anumite dureri sau un eventual disconfort din cauza unor viruși sau bacterii contacți din aer sau mediul înconjurător.

Ai grijă de sănătatea juniorului tău și asigură-te că acesta are o dezvoltare aromonioasă și un sistem imunitar puternic care să fie capabil să lupte cu virușii indiferent de anotimp.

EPID Propolis Immunepid Junior este un supliment alimentar, cititi cu atentie informatiile de pe ambalaj.

EPID Propolis Immunepid Junior este disponibil in Farmaciile Ropharma si pe www.ropharma-healthcare.ro.

 loading...

Comentarii
Adauga un comentariu