Magazin

Farmaciile Ropharma –Ansiolev Instant, pentru un somn liniștit și odihnitor

Publicat: 28 sept. 2020

O viață activă și sănătoasă depinde și de orele de somn pe care le ai. Pentru a putea fi activ și lucid în timpul zilei trebuie să atingi un numar de 7-9 ore de somn.  Astfel, atunci când nu dormim suficient, suntem mai puțin eficienți, suntem obosiți și nervoși, facem mai multe greșeli, suntem mai puțini creativi și ne îmbolnăvim mult mai repede. Somnul este o nevoie fizologică de bază, ca setea și foamea, fără de care nu putem exista.

Beneficiile somnului odihnitor sunt numeroase. Iată 4 motive pentru care ar trebui să-ți reglezi programul de somn!

  • Stimulează imunitatea

Un organism odihnit este mai puternic și se poate apăra mai bine de răceli și infecții.

  • Îmbunătățește activitatea psihică

Deprivarea cronică de somn poate duce la tulburări de dispoziție pe termen lung, cum ar fi depresia și anxietatea. Cercetările au demonstrat că multe dintre persoanele care suferă de anxietate și depresie dorm mai puțin de 6 ore pe noapte.

  • Previne diabetul zaharat

 Oamenii de știință au constatat că persoanele care dorm, de obicei, mai puțin de 5 ore pe noapte au un risc crescut de a dezvolta diabet zaharat. Lipsa somnului profund schimbă modul în care organismul produce glucoză

  • Scade riscul de boli de inimă

Lipsa somnului pe perioade lungi de timp este asociată cu un nivel crescut al tensiunii arteriale, ritm cardiac crescut și niveluri mai ridicate ale anumitor substanțe chimice care cresc riscul de inflamație.

Dacă te confrunți cu insomnii, există câteva metode care te pot ajuta. În primul rând, încearcă să-ți faci un program de dormit pe care să-l respecți.  În acest fel se reglează ceasul biologic al organismului, fapt care te va ajuta să adormi mai ușor și să ai un somn liniștit. În plus, evită să dormi după-amiaza, fă mișcare zilnic, evită alcoolul, tutunul și mâncarea în timpul serii.

Însă, un ajutor de nădejde în situația insomniilor este Ansiolev Instantce poate fi găsit  în oricare din farmaciile Ropharma din țară sau direct pe site-ul nostru oficial www.ropharma.ro!

Ansiolev Instant este un supliment alimentar cu extracte din frunze și flori de Păducel, Tei, Floarea-pasiunii și flori de Portocal. Elementele din compoziția sa susțin circulația, calmul și relaxarea, ameliorează migrenele, contribuie la inducerea calmului și a somnului, reglând funcționarea sistemului nervos. Vei găsi starea de bine și calmul doar în câteva picături ceea ce te va ajuta să te cufunzi într-un somn lung și odihnitor. Te vei trezi cu zâmbetul pe buze și pregătit să ai o zi productivă!

Ansilev Instant este un supliment alimentar, cititi cu atentie informatiile de pe ambalaj.

 

Adauga un comentariu