Magazin

Farmaciile Ropharma – Protejează-ți gâtul cu produse potrivite nevoilor tale

Publicat: 27 mart. 2020

Durerile de gât si tusea îți provoacă un disconfort? Ce putem face pentru a evita pe cât posibil această situație sau pentru a ameliora acest disconfort?

Ei bine, pentru început, este necesar să adoptăm o dietă echilibrată care să ne ofere nutrienții și vitaminele necesare pentru un sistem imunitar puternic și să ne îmbrăcăm corespunzător temperaturilor. Totodată, este necesar să scăpăm de factorii stresanți și să ne odihnim minimum 8 ore pe noapte, astfel încât corpul nostru să aibă timp să prindă puteri pentru o nouă zi.
Septusin sirop este un supliment alimentar indicat în afecțiuni ale căilor respiratorii cum ar fi bronșite, faringite, sinuzite, asm brinșic sau pneumonii. Acesta este cunoscut pentru beneficiile sale ce oferă protecție împotriva infecțiilor microbiene virale și eliminarea fluidelor. De asemenea, este și plăcut și răcoritor.

În timp ce Septogal + Lactoferină este un supliment alimentar eficient în infecțiile acute bacteriene, virale sau fungice cu localizare bucofaringiană, mai exact în zona faringelor, amigdalelor sau laringelui, dar și în afecțiunile stomatologice. Lactoferina are rol împotriva infecțiilor și acționează ca antiinflamator de-a lungul tractului respirator, în timp ce calmează durerea și senzația de usturime.

Astfel, cele două suplimente alimentare vin la pachet pentru a te ajuta să lupți împotriva durerilor în gât și a tusei. Ambele sunt potrivite atât pentru copii, după vârsta de 6 ani, cât și pentru adulți. Septusin sirop si Septogal Lactoferina sunt suplimente alimentare, cititi cu atentie informatiile de pe ambalaj.
Produsele sunt disponibile in Farmaciile Ropharma si pe www.ropharma.ro.
Adauga un comentariu