Magazin

Farmaciile Ropharma – Sfaturi pentru ingrijirea pielii dupa expunerea la soare

Publicat: 26 iun. 2020
Farmaciile Ropharma
Farmaciile Ropharma

Pericolul imediat al expunerii pielii la soare îl reprezintă arsurile. Dacă ți-ai privi pielea arsă de soare sub un microscop ai reuși să îți vezi celulele și vasele de sânge deteriorate. Odată cu expunerea repetată la soare, dacă pielea nu este ajutată, începe să fie mai uscată, să se încrețească, să se decoloreze sau să capete un aspect mult mai tern.

De ce este atât de importantă îngrijirea de după plajă?

Un produs bun pentru folosirea de după soare poate fi foarte hrănitor dacă este îmbogățit cu minerale și vitamine care să stimuleze pielea deshidratată, plus că va ajuta sănătatea și bunăstarea pielii pe termen lung. Un ten cu adevărat hidratat este esențial pentru o piele sănătoasă. Când celulele sunt hidratate și oxigenate, ele fac față mult mai bine stresului oxidativ, radiațiilor solare și poluării.

O supraexpunere la razele UVA, UVB și IR funcționează în mod similar cu o supradoză de radiații termice (căldură). Când pielea este arsă, daunele se răspândesc prin celulele pielii după ce expunerea a încetat. Așa se explică de ce îți simți pielea arsă abia după câteva ore de la expunerea la soare.

Cum poți avea grijă de pielea ta?

Pentru a vă ajuta pielea să se redreseze de la expunerea la soare și efectele sale, cum ar fi uscarea, va trebui să faceți câțiva pași simpli.

Pregătește-te pentru hidratare

Cea mai bună metodă de a-ți pregăti pielea și de a-ți răcori corpul este să faci un duș sau o baie rece. Acestea vor calma pielea și o vor pregăti pentru hidratare. Imediat după poți apela la produse speciale pentru curățarea de după plajă.

Gelul de duș Verattiva Sole are grijă de pielea bronzată, după o expunere lungă la soare. Datorită ingredientelor sale naturale, acesta curăță ușor pielea, protejează bronzul și calmează iritațiile și arsurile solare, lăsând pielea netedă și hidratată pentru un timp îndelungat.

 

 

Hidratare

După expunerea la soare, pielea își pierde din umiditatea naturală, iar aceasta trebuie restabilită, întrucât face parte din procesul de protejare a pielii tale. Încearcă balsamul hidratant din gama Verattiva Sole care răcorește, calmează și asigură o hidratare îndelungată.

Balsamul are în compoziția sa ingredientele funcționale cu rol regenerant. Mulțumită formulei IdrAloe, balsamul de corp din gama Verattiva Sole are un puternic efect calmant și reușește să hidrateze pielea după expunerea la soare.

 

Mai multe detalii despre gama Verattiva Sole găsești pe site-ul oficial www.ropharma.ro sau în oricare dintre farmaciile Ropharma din țară.

 

Adauga un comentariu