Sanatate

Farmaciile Ropharma – Silueta perfectă poate fi susținută dar și menținută cu Pagosten!

Publicat: 17 iun. 2022

În căutarea „siluetei perfecte” multe dintre noi am fi dispuse să recurgem la tot felul de tehnici. Una dintre cele mai cunoscute este metoda înfometării, însă aceasta cu siguranță nu este deloc sănătoasă. Sportul îmbinat cu o dieta echilibrată ar trebuie să fie cheia succesului pentru a scăpa de kilogramele nedorite. Câteva sfaturi de bază de care ar trebui să ții cont în acest proces sunt:

  • hidratarea
  • mesele mici și dese
  • excluderea alimentelor grase, prăjite și pline de ulei și înlocuirea lor cu diverse legume și fructe

Echilibrul este cuvântul ce caracterizează dieta unei femei dornice să atingă succesul.

Silueta dorită atrage după sine și o stare de spirit bună. Cel mai important este să te simți bine cu tine, să zâmbești de fiecare dată cand te privești în oglindă și cu siguranță vei atrage toate privirile. Însă, pe lângă încrederea de  sine pe care o capeți, și starea ta de sănătate se va îmbuătăți. O dietă sănătoasă poate reduce riscul de apariție a unor boli.

Nutriționiștii recomandă pentru evitarea bolilor, consumarea abundentă de fructe, legume, cereale și produse lactate degresate. De asemenea, se recomandă atenție la numărul de calorii, pentru a reduce riscul apariției obezității, limitarea consumului de alcool și eliminarea din alimentație a produselor cu un conținut crescut de sare, grăsimi saturate, colesterol și zahăr. Printre cele mai întâlnite boli provocate de kilogramele în plus se numără diabetul zaharat și hipertensiune arterială.

Dieta echilibrată și sportul pot fi  combinate perfect cu un aliat de încredere în lupta cu kilogramele nedorite, suplimentul alimentar Pagosten. Descoperă produsul în oricare din farmaciile Ropharma din țară sau direct pe site-ul nostru oficial www.ropharma.ro!

Pagosten este  ideal pentru o detoxifiere corectă și sănătoasă. Curele de detoxifiere sunt recomandate de medici indiferent dacă îți dorești să scapi de kilogramele nedorite sau nu. Îți prezentăm câteva avantaje ale detoxifierii:

  • Explozie de energie
  • Elimină rezidurile din organism
  • Slăbirea sănătoasă
  • Sistem imunitar mai puternic
  • Piele strălucitoare
  • Efecte anti-îmbătrânire

Beneficiile Pagosten sunt date de compoziția sa. Penta-acetil-glucoza și inulina reprezintă o combinație originală și utilă. Inulina, substanță obținută prin extracție, este utilă prin senzația de sațietate pe care o determină, fără a crește nivelul de zahăr din sânge sau a mări numărul de calorii. În plus, reduce apetitul, are proprietăți energizante și este lipsit de toxicitate.

Pagosten este un supliment alimentar, cititi cu atentie informatiile de pe prospect.
Adauga un comentariu