News Flash:

Fasole verde cu pui aromat

15 Septembrie 2009
917 Vizualizari | 0 Comentarii
Afisat la 11:00

Ingrediente:
un pui de 900 g,
1 kg de fasole verde,
1/2 lingurita de rozmarin,
1/2 lingurita de maghiran,
1/2 lingurita de oregano,
1/2 lingurita de busuioc,
1/4 l de bulion,
o lingurita de pasta de ardei picanta,
o lingura de smantana,
o lingura de faina,
sare,
piper.

Preparare

Puiul, transat, se pune intr-o cratita si se unge cu condimentele: oregano, maghiran, busuioc, rozmarin, pasta de ardei, sare, piper. Apoi se adauga o lingura de smantana si o cana cu apa si se pune la foc. Dupa vreo 10 minute se adauga bulionul, asteptam sa dea in clocot si punem fasolea, pe care in prealabil am ales-o, spalat-o si rupt-o in bucati. Se lasa la foc pana ce carnea este aproape fiarta, cand pregatim, dintr-o lingura de faina si apa un sos pe care-l turnam in cratita amestecand. Mai lasam sa fiarba pana ce carnea este gata si servim cu smantana pusa in farfurie si patrunjel verde tocat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1571 (s) | 22 queries | Mysql time :0.027171 (s)