Eveniment-Social

Fasolele primariei, mancate din toate pozitiile – FOTO, VIDEO

Publicat: 24 ian. 2012

Ieri, la ora 12.00, mii de ieseni au mers la corturile primariei montate pe strada Lapusneanu pentru a-si potoli foamea. Municipalitatea a pregatit 10 mii de portii de fasole cu carnati si vin fiert. Iesenii au stat la rand, fiind coordonati de agentii Politiei Lcoale. Dupa ce au pus mana pe portii, fiecare a mancat pe unde a apucat, chiar si pe tomberoanele de la Salubris. Altii s-au asezat pe treptele de la Romtelecom sau pe bordurile de pe strada Lapusneanu. Boschetarii au avut parte de un tratament preferential, primind si cinci portii. „Traiesc cu 800 de lei pe luna. Nu mai avem incotro. Basescu a venit an de an, anul acesta n-a mai vrut”, a declarat Aurel Holbicu. „Cu Basescu, Boc si Udrea, romanii au ajuns sa se bata pe viata si pe moarte pentru o portie de fasole. Cu ce ocazie mi-au luat mie milionul din pensie? Eu duc portia mea la handicapati. Vinul il beau acum”, a spus alt iesean.

Comentarii
  • Bine ca Primaria le-a dat, ca s-a ocupat de oameni! Primariei i-a pasat de sarbatoare! CJ si Simirad au stat cu mainile in locul caldut pe unde ies gazele de la fasole. Adica le-au tinut in dos, acolo unde ii doare de Iasi si de judet.

  • O FOST BUNA TREBA. DE S-AR MAI FACE ASA IN FIECARE ZI. AM PRINS SI EU PATRU PORTII AM PAPAT BINE APOI M-AM SUIT IN AUDI SI M-AM DUS ACASA.

  • Bine zicea omul cu declaratia din articol, la sapa de lemn s-a ajuns in regimul Basescu. Un hot si un las Base asta, acum se pregateste sa se spele de pacate.

Adauga un comentariu